Másfél millió gyűlt össze az adományokat kérő magyar énekesnek, Sickratmannek

Fotó: Kékes Szaffi -
Sickratman zene pénz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pénzt kért Facebook-oldalán Sickratman, akit onnan ismerhetünk, hogy nem egy dala beköltözött a fülünkbe, de a Belga tagjaként is hallhattuk már. Most pedig egy megható sztori főszereplője lett, amiben rajongói nem egész 1 nap alatt, másfél milliót gyűjtöttek össze neki.

"A világ sokkal tovább bonyolódott a szememben az elmúlt pár órában. Kaptam koncertlehetőségeket, aztán éjfél után valamivel

megnéztem egy automatában a számlámat is, és 1 575 000 forintom lett.

Ennyi pénzem még sose volt. Ösztöndíjnak veszem. Bűntudat nélkül fogok művészeti tevékenységet végezni. Köszönöm a lehetőséget, és többet ne küldjetek." - írta Sickratman aki közösségi oldalán fordult segítségért anyagi helyzete miatt és aki nem egészen 24 órával azután, hogy a rajongók összedobtak neki a másfél milliót, a posztot eltávolította.

Fotó: Kékes Szaffi

A történet tehát ott kezdődött, hogy Sickratman, azaz Paizs Miklós kiírta Facebook-oldalára, hogy

segítségre van szüksége.

"Egyebet nem tehetek, minthogy kiírom ide a szégyenemet és a számlaszámomat... Igen, ennek az a neve, hogy koldulás. Ülök egy kalap mögött, produkálom magam, és várok. És egy kicsit azért fáj a fölöslegességem, vagy az, hogy mindössze különleges lehetek, de sikeres semmiképp" - írta Sickratman, aki többek közt azt is kifejtette, hogy 165 forinttal nem húzza ki a hónap végéig, és hiába van számtalan zenei projektben, mégsem tud megélni ma Magyarországon.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.