A hónap színe: cseresznyevirág

Duna hétköznap cipő szín város cseresznyevirág
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A tavasz legcsodálatosabb látványát a cseresznyefa virágzása nyújtja, így nem véletlen, hogy ebben a hónapban a trend színét is ez inspirálta. Nézd meg a kedvenc outfitjeinket!

Dobd fel a hétköznapokat!

Az élére vasalt nadrág és fagyizöld zakó kombinációját laza slip on fazonú cipővel dobtuk fel. Kedvenc kiegészítőink ehhez egy színpompás Soie Essentielle nyaklánc és egy Dorka Petrity táska.

1. Zara 17 995 forint 2. Soie Essentielle 9900 forint 3. MAC 18 dollár 4. Asos Dede 15 font 5. Petrity Dorka 45 192 forint 6. United Colors of Benetton 2290 forint 7. Mango 8995 forint

Kalandozz a városban!

A cseresznyevirág blúzhoz fehér skinny farmert választottunk, amihez a fehér sportcipő már-már elengedhetetlen tartozék. Mindezt a csodás magyar márka, Piroskanna ékszerével és egy színben harmonizáló babakék hátizsákkal tettük még izgalmasabbá.

1. Zara 8995 forint 2. Mango 5595 forint 3. Zara 12 995 forint 4. Piroskanna 99 900 forint 5. MAC 32 dollár 6. Pull and Bear 12 995 forint 7. Levi's710 78 dollár

Három cipő, amit idén tavasszal be kell szerezned


Végre elküldhetjük nyári álmot aludni téli cipőinket, és elővehetjük kedvenc tavaszi darabjainkat. Ha néhány új darabot is beszereznél idén, nézd meg az idei tavaszi szezon legmenőbb cipőit. Íme, néhány a legdögösebb fazonokból!

Irány a Duna-part!

Egy könnyű, színes ruha minden tavasszal és nyáron alapdarab. A nélkülözhetetlen kiegészítők mellett, mint a cipő és a táska, flamingós sállal, a türkiz karkötővel és kalappal tettük még színesebbé az összeállítást.

1. Mango 9995 forint 2. Zara 17 995 forint 3. H&M 2990 forint 4. Avon 699 forint 5. Mango 6995 forint 6. Iam 7,95 euró 7. Stradivarius 12 995 forint

4 divattrend, amit mindenképpen ki kell próbálnod a tavaszi-nyári szezonban


Ugyan már jó régen, 2015 őszén bemutatták az idei tavaszi-nyári szezon trendjét, most visszanyúltunk a korábbi divathetekhez, hogy bemutassuk, milyen irányvonalakat adtak nekünk a legnagyobb tervezők. Inspirálódásra fel!
Sportosan elegáns – így keverd a stílusokat!http://www.life.hu/trend/20160406-sportosan-elegans-igy-keverd-a-stilusokat.htmlA manapság egyik legnépszerűbb divatirányzat a sportos és az elegáns stílus keveredéséből jött létre. Az eredmény egy laza, mégis kifinomult vonal. Mi imádjuk! Trend--Filléres csodaszerek – hollywoodi hírességek házi szépségpraktikáihttp://www.life.hu/trend/20160405-hollywoodi-hiressegek-filleres-szepsegraktikai.htmlKi hinné, de sok híresség, aki bármilyen luxuskozmetikumot megvehetne magának, inkább a filléres házi praktikákra szavaz. Mi Emma Stone kedvenc hidratálója, Scarlett Johansson kedvenc arctisztítója és Blake Lively jól bevált hajápolója? Lássuk! Trend--Susan Sarandon 20 évesnek öltözött, és jól állt neki – Heti stílusmustrahttp://www.life.hu/trend/20160401-heti-stilusmustra-szerepel-benne-chris-hemsworth-gigi-hadid-es-susan-sarandon.htmlEzen a héten Chris Hemsworth lett a kedvenc celebpasink, Susan Sarandon újra elnyerte tőlünk a legvagányabb 60-as címet, és egy új dívát is avattunk Golshifteh Farahani személyében. TrendOrigoA hónap sminktrükkje: a napcsókolta hatáshttp://www.life.hu/trend/20160401-a-honap-sminktrukkje-s-pirosito.htmlEbben a hónapban a ragyogást fokozó sztártermék az arcpirosító. Az egészségtől kipirult orcák természetességének a titka a visszafogott bőrtónushoz illeszkedő árnyalatokon múlik. Olvasd el Larion Oscar sminkmester tippjeit a pirosítóról! Trend--Tavaszi nagytakarítás – Kezdd a bőröddel!http://www.life.hu/trend/20160330-keszitsd-fel-a-borodet-a-tavaszi-idore.htmlTavasszal nemcsak a lakásunkat érdemes rendbe rakni és csillogóvá varázsolni, a szervezetünknek és még a bőrünknek is nagyon jól jön egy nagytakarítás. Nézzük, melyek a legfontosabb lépések! Trend--Sztárok stílusa: Pátkai Rozinahttp://www.life.hu/trend/20160324-patkai-rozina-enekesno-stilusarol-meselt.htmlAz olasz gyökerű énekesnő a szívhez szóló, lágy dallamok szakértője, a latin jazz fenomenális művelője. Nem csoda, hogy elképesztő hangja és különleges kisugárzása a nemzetközi elismeréseket is meghozta. Rozina ezúttal stílusáról mesélt nekünk. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.