Íme, a tökéletes reakció, ha megaláznak bikinivásárlás közben

Forrás: Facebook/Jes P Ortelli -
vásárlás megalázás Egyesült Királyság reakció bikini fürdőruha válasz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 24 éves Jessica Portelli kétrészes fürdőruhát készült venni magának, amikor az eladó csúnyán beszólt neki. Szerencsére Jessicát nem olyan fából faragták, hogy elkeseredjen egy idegen megjegyzése miatt.

A Brightonban élő Jessica Portelli közösségi oldalán osztotta meg történetét és a képét, amelyen egy trendi bikiniben pózol. A 24 éves lány kifejtette: bár nem szokott magáról ilyen fotókat készíteni, ezúttal mégis úgy érzi, el kell mondania, hogyan járt az egyik ismert fürdőruhamárka üzletében.

Forrás: Facebook/Jes P Ortelli

Mint Jessica írja, ő tökéletesen elégedett magával, "a tigriscsíkos nagy hasával."

Köszönöm, hogy megszégyenítettél engem, mert neked köszönhetően hatalmas kedvezményt kaptam a bikinimre.

Hasznos trükkök bikinivásárláshoz

Nyaralás előtt érdemes elmenni a kozmetikushoz, sűrűbben lejárni az edzőterembe, és odafigyelni a vacsorára - de van még valami, amit nem hagyhatunk ki: ez pedig a bikinivásárlás. Akár tengerpartra, akár a Balatonra készülsz, érdemes egy kicsit több időt szánni arra a ruhadarabra, mely a legtöbbet mutatja belőled. Íme néhány hasznos trükk, ami segít, hogy megtaláld a számodra legelőnyösebb darabot: kattints ide!

Cindy Crawford smink nélkül fesztiválozott - Fotó! http://www.life.hu/trend/20160418-cindy-crawford-nem-sminkel-ha-koncertrol-van-szo-a-szupermodell-igy-is-szexi-foto.htmlA szupermodell valószínűleg a legmenőbb sztár lehetett a koncerten, hiszen egy kiló smink helyett inkább mérhetetlen jókedvvel indult bulizni a férjével. Trend--5+1 dolog, ami minden női táskában megtalálhatóhttp://www.life.hu/trend/20160415-ezeknek-feltetlen-benne-kell-lenni-a-taskadban-ha-no-vagy.htmlVannak olyan alapdarabok, amelyek nélkül nincs női táska. TrendOrigoDukai Regina elárulja a siker titkáthttp://www.life.hu/trend/20160416-dukai-regina-elarulja-a-siker-titkat.htmlA Miss Balaton 2016 versenyéről beszélgetett a Life.hu riportere Dukai Reginával. Regi elmondta, hogy ő a többi szépségversenybe nem lát bele, bár megnézi őket, de itt nagyon jól bánnak a lányokkal. Trend--Eva Longoriának nézték Sarka Katáthttp://www.life.hu/trend/20160416-eva-longorianak-neztek-sarka-katat.htmlFehér szerelésben fotózták Hajdú Péter feleségét. A képen mi először alig ismertünk rá Katára, de ezzel más is így lehetett, egy rajongója szerint kiköpött Éva Longoria. TrendOrigoTündökölj virágos tavaszi manikűrrelhttp://www.life.hu/trend/20160415-viragos-tavaszi-manikur-igy-keszitsd-el.htmlVégre beköszöntött az igazi tavasz, ezt pedig mivel mással lehetne méltóképpen megünnepelni, ha nem egy igazán nőies, pasztellszínű, virágos manikűrrel. Trend--4 tény, amit biztosan nem tudtál a sminkről http://www.life.hu/trend/20160415-sminkek-melyek-nem-tesznek-jot-erdekessegek-a-sminktermekekrol-arckrem.htmlNapi szinte használjuk őket és ritkán fordul elő olyan, hogy ne akadna meg a szemünk egy-egy "kincsnek" számító terméken. A sminkevolúció sokat változott az évek múlásával, ám nem szabad elfelejteni, hogy a festékek túlzott használatával bizony néha többet ártunk, mint használunk. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.