Az önbizalom roncsolói: 3 nő, aki felvállalta aknés bőrét

Forrás: Thinkstock -
bőr arcbőr smink gyulladás akne pattanás önbizalom
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A piros foltokkal teli, gyulladt bőr sajnos rengeteg fiatal lány életét megkeserítheti. Néhányan közülük őszintén meséltek a bőrproblémájuk miatt elszenvedett megjegyzésekről, hogy így adjanak erőt azoknak, akik hozzájuk hasonló helyzetben vannak.
Forrás: Northfoto

Sari Reanna Cassandrához hasonlóan sokáig küzdött aknés bőrrel, a fiatal lány pedig a mai napig szívesen oszt meg bevált sminkelési trükköket, ha az eltüntetésükről van szó. Sari bátran vállalja bőrhibáit, emiatt pedig rengetegen követik a szépségbloggerként ténykedő kanadai lányt.

Forrás: Instagram/Sari Reanna

Lee Figueroát problémás bőre emelte a szépségbloggerek sorába. A szép arcú lány, akit korábban nagyon zavartak piros pöttyei, bátran vállalja aknéit, és videóiban rendszeresen oszt tanácsokat azok eltüntetésükre.

Forrás: Instagram/Lee Figueroa

Ezt jelzik a pattanások, szerte a testeden

Bosszantóak és egyben ijesztőek is azok a pattanások, amelyek az arcunkon kívül alakulnak ki. A karunkon, a hátunkon, a fülcimpánkban érezzük, és általában fogalmunk sincs, mire véljük őket. Ebben szeretnénk most segíteni: kattints ide!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.