Marsi Anikó teljesen átalakul! Megváltozott külsővel tér vissza a képernyőre

Palik László TV2 műsorvezető Tények visszatérés képernyő fodrász külső változás Marsi Anikó átalakulás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Új munka, új haj: a Tények műsorvezetője új frizurával készül a nagy visszatérésre.

Mint korábban a Life.hu megírta, Marsi Anikó lesz Gönczi Gábor partnere a TV2 megújult hírműsorában, a Tényekben.

Forrás: TV2

A Fókusz egykori műsorvezetője, akinek teljes családi életét felforgatta a felkérés, már javában készül az előtte álló feladatra, és Gönczi Gáborral együtt gyakorolnak a kezdésre.

Forrás: TV2

Marsi Anikó a képek tanúsága szerint fodrásznál is járt, hogy még csinosabban állhasson a kamerák elé.

Marsi Anikó férje, Palik László ledöbbent a TV2 ajánlatátólhttp://www.life.hu/sztarok/20160426-marsi-aniko-a-tv2-tenyek-uj-musorvezetojenek-ferje-palik-laszlo-ledobbent-a-tv2-ajanlatatol.htmlA TV2 Tények új műsorvezetőjének férje, Palik László megdöbbent, amikor meghallotta, milyen ajánlatot kapott felesége. TV + Sztárok--Miért öltözik öregasszonynak az amúgy sugárzóan szép Katie Holmes?http://www.life.hu/trend/20160427-katie-holmes-szineszno-oregasszonynak-oltozott-egy-hollywoodi-esemenyen.htmlAkármennyire is nézzük, sehogy sem fér a fejünkbe, hogy a 37 éves színésznő miért választott ilyen furcsa szabású és borzasztó mintájú ruhát egy hollywoodi eseményre. Trend--Marsi Anikó a Tényekről: “Nincs mitől félnem”http://www.life.hu/sztarok/20160427-marsi-aniko-a-tenyek-uj-musorvezetoje-nem-fel-uj-munkajatol.htmlHét év után tér vissza televízió képernyőjére Gönczi Gábor oldalán Marsi Anikó. A műsorvezetőnek nincsenek félelmei új munkájával kapcsolatban. TV + Sztárok--Koppintás volt Katalin hercegné esküvői ruhája? Beperelték a tervezőjéthttp://www.life.hu/trend/20160426-bepereltek-alexander-mcqueent-divattervezot-katalin-hercegne-eskuvoi-ruhaja-miatt.htmlPert indított Alexander McQueen ellen egy menyasszonyi ruhatervező, aki szerint a divatház ellopta, és Katalin hercegné híres menyasszonyi ruháján alkalmazta az ötleteit. Trend--Hi-he-tet-len csúcsgázsi! Kiderült, mennyi pénzért vállalta el a Tényeket Marsi Anikóhttp://www.life.hu/sztarok/20160427-kiderult-mennyi-penzert-vallalta-el-a-tenyeket-marsi-aniko.htmlAmióta kiderült, hogy Marsi Anikó a családját egy időre külföldön hagyva igent mondott Kökény-Szalai Vivien felkérésére, mindenki azt találgatja: vajon mekkora gázsiért éri meg neki ez? Kiderült! TV + Sztárok--Ashley Graham nem szereti, ha plus size-nak hívjákhttp://www.life.hu/trend/20160411-ashley-graham-plus-size-modell-nem-szereti-ha-plus-size-nak-nevezik.htmlBár őt tartják napjaink legsikeresebb és leghíresebb plus size modelljének, Ashley Graham mégsem szereti, ha ezzel a jelzővel illetik őt. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.