Palik László veszi át Marsi Anikó szerepét a családban

édesanya Palik László TV2 Spanyolország Tények Magyarország ingázás munka Marsi Anikó édesapa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Hungaroring Sport Zrt. korábbi elnöke támogatja feleségét karrierjében, és míg Anikó a Tények műsorvezetőjeként tér vissza a képernyőre, addig Palik László átveszi a szerepét a családban, és főállású apuka lesz.

Néhány nappal ezelőtt jelentették be a hírt, miszerint Marsi Anikó lesz Gönczi Gábor partnere a TV2 Tények hírműsorában. A Fókusz korábbi műsorvezetője saját bevallása szerint a családjával együtt, közösen hozták meg a döntést, és férje, Palik László mindenben támogatni fogja őt. Marsi Anikó nyilatkozatát ide kattintva olvashatod el.

Marsi Anikó és Gönczi Gábor nem először dolgozik együtt Forrás: TV2

A Hungaroring Sport Zrt. korábbi elnöke, az ismert sport­riporter és tereprali-versenyző Palik veszi át tehát a gyerekneveléssel együtt járó dolgokat, és a ház körüli teendőket, mert míg Marsi Anikót Magyarországra hívja a munkája, addig Palik fiaikkal együtt Spanyolországban marad.

A gyerekek hozzászoktak, hogy az édesanyjuk mindig velük van. Most Laci figyel majd rájuk

Lacira hárul a napi rutin, de biztos vagyok benne, hogy megoldja.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.