Állítják: plasztikáztatta a fenekét Beyoncé

Forrás: AFP/2016 Getty Images/Larry Busacca -
plasztikai műtét implantátum popsi szépészeti beavatkozás Beyoncé fenék énekesnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sajtóértesülések szerint az idomaira büszke énekesnő implantátumokat helyeztetett a popsijába.

Beyoncé is beállt a plasztikáztató sztárok sorába - legalábbis ezt állítja a MediaTakeOut.com nevű híroldal. A lap szerint az énekesnő, aki pályafutása során mindig büszkén vállalta teltebb idomait, legutóbbi turnéján teljesen másképp nézett ki a feneke, mint ahogyan azt a rajongók eddig megszokhatták - ám sem szakértői, sem más forrással nem erősítették meg állításukat.

Forrás: AFP/2016 Getty Images/Larry Busacca

Beyoncé számára nem lenne idegen a plasztikai beavatkozás: az egygyerekes énekesnő korábban az orrát, a melleit és az ajkait is megcsináltatta, illetve zsírleszíváson is átesett.

A legjobb és legrosszabb sztárplasztikák

A Jackson klán tagjai, Nicole Kidman, Priscilla Presley vagy Jocelyn Wildenstein nevét sokan a túlzásba vitt plasztikai beavatkozásokkal kötik össze. Pedig rajtuk kívül is vannak olyan hírességek, akik kés alá feküdtek. A rengeteg elrettentő példa mellett olyanokat is felsorakoztattunk, akiknél a kitűnő eredmény még bennünket, szkeptikusokat is meglepett. Kattints ide a Life.hu cikkéért!

Szexszimbólumból plasztikrém lett a 75 éves Faye Dunawayhttp://www.life.hu/trend/20160427-faye-dunaway-szineszno-plasztikrem-lett.htmlMa már csak árnyéka egykori önmagának a 60-as, 70-es évek ikonja, akit a minap bevásárlás közben kaptak lencsevégre. Trend--Mindenkit lepipált a 78 éves Jane Fondahttp://www.life.hu/trend/20160502-jane-fonda-78-eves-szineszno-elkepesztoen-jol-nez-ki.htmlJane Fondán nem fog az idő vasfoga, és akár 15 éves is simán letagadhat valódi korából. Trend--Mi történt Katie Holmesszal? Alig lehet ráismerni a színésznőrehttp://www.life.hu/trend/20160418-katie-holmes-szinesznore-alig-lehet-raismerni.htmlMiért öltözik a koránál sokkal öregebbnek Tom Cruise exfelesége? Trend--Felismerhetetlenné photoshopolták Beyoncéthttp://www.life.hu/trend/20160427-beyonce-enekesnot-felismerhetetlenre-photoshoppoltak.htmlKissé megszaladt a W magazin képmanipulálóinak keze, az eredmény pedig egy jóval vékonyabb, karakteres jegyeitől megfosztott Beyoncé lett. TrendOrigoKoppintás volt Katalin hercegné esküvői ruhája? Beperelték a tervezőjéthttp://www.life.hu/trend/20160426-bepereltek-alexander-mcqueent-divattervezot-katalin-hercegne-eskuvoi-ruhaja-miatt.htmlPert indított Alexander McQueen ellen egy menyasszonyi ruhatervező, aki szerint a divatház ellopta, és Katalin hercegné híres menyasszonyi ruháján alkalmazta az ötleteit. Trend--Soha nem készültek még ilyen merész képek Kristen Stewartrólhttp://www.life.hu/trend/20160414-kristen-stewart-szineszno-melltarto-nelkul-pozol-a-chanel-kampanyaban.htmlMelltartó nélkül pózol a Chanel legújabb kampányában az Alkonyat-sztár. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.