Ez a lány megmutatja hogyan csalj le pár kilót a fotókon

fotók social media póz Instagram
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A plus-size modellnek, Iskra Lawrencenek hála most már mi is tudjuk, hogyan csalhatjuk le photoshop nélkül azt a fránya pár kilót. Ám Iskra igazi célja az volt, hogy megmutassa a valóságot a sok behúzott has, beállított világítás, és a kicsavarodott póz mögött.

Irigykedve bámulod a tökéletes testű nőtársaidat? A pici pocikat, a kerek popókat, és a kidolgozott izmokat? A 42-es mérettel megáldott Iskra Lawrence legutóbbi Instagram posztjában azt üzeni, hogy ne tedd, mert

mindannak, amit látsz a fele hazugság.

Iskra még egy képen be is mutatta, hogy mindez milyen egyszerű pár apró csalásnak köszönhetően.

Forrás: Instagram / Iskra Lawrence

Mindezzel arra akarta felhívni a figyelmet, hogy egy-egy póznak, vagy a fényeknek köszönhetően bárki lefaraghat pár kilót, de ne hagyjuk, hogy mások hamis képei miatt rosszul érezzük magunkat. Azt is hozzátette a kép mellé írt üzenetben, hogy soha ne felejtsük el, hogy a social media világa sokszor elferdíti a valóságot, tehát fogadjuk el, és tiszteljük a testünket úgy, ahogy van.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.