Már a bölcsikbe is beköltözött a szelfimánia

Forrás: Instagram / Stacy Drenk -
fashion week szelfi család bölcsi gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A gyerekek életébe is betört a divat, legalábbis az anyukák imádják ha a kicsik menő outfiteket viselnek, ezt pedig boldogan tárják a világ elé. Ez történt most is, ám ebben az esetben a mini divatdiktátorok úgy pózolnak a képeken, mint felnőtt példaképeik.

A 32 éves Stacy 2 gyermek édesanyja, és évekkel ezelőtt úgy döntött, hogy lányaira csakis a legdrágább dizájner cuccokat adja. A róluk készült képek is arról árulkodnak, hogy a kétéves Isabella és a hároméves Scarlett ezt nem nagyon ellenkezik, olyannyira, hogy

sokszor még ők készítik magukról a csücsörítős fotókat.

Már a bölcsikbe is betört a szelfimánia Forrás: Instagram / Stacy Drenk

És hogy mindezt kitől tanulták? Természetesen édesanyjuktól, aki lelkesen mentorálja őket, és megtanította nekik az összes kicsavart, természetellenes testtartást. Ezen kívül a kicsik odavannak Taylor Swiftért és Selena Gomezért, és

rendszeresen lopnak tőlük a stílusötleteiket.

A kicsik rendszeresen utánozzák példaképeiket Forrás: Instagram / Stacy Drenk

Stacy persze büszke arra, hogy lányai imádják a divatot, és mindent megtesz azért, hogy az emberek is megismerhessék őket. Jó úton halad: már 15.000 követőjük van az Instagramon. Ha a csücsörítős szelfikre is kíváncsi vagy, ide kattintva megnézheted őket!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.