A smink ereje: így változott bombanővé a 80 éves nagymama

Forrás: Instagram/Tea Flego -
nagymama arcfestés smink bombanő változás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elképesztő átváltozás: a Horvátországban élő Tea Flego sminkes kipróbálta Kim Kardashian ikonikus sminkjét nagymamáján. Íme!

Internetszenzáció lett a nagymamából, akit unokája kisminkelt, majd az eredményt Instagram oldalán osztotta meg.

Ilyen volt Forrás: Instagram/Tea Flego

Tea Flego a Kim Kardashian által híressé tett kontúrozásokkal, műszempillákkal és a jól megválasztott színekkel varázsolta bombanővé nagyanyját, a 80 éves Liviát, aki egy idősek otthonában él a horvátországi Pulában.

Ilyen lett Forrás: Instagram/Tea Flego
Koppintás volt Katalin hercegné esküvői ruhája? Beperelték a tervezőjéthttp://www.life.hu/trend/20160426-bepereltek-alexander-mcqueent-divattervezot-katalin-hercegne-eskuvoi-ruhaja-miatt.htmlPert indított Alexander McQueen ellen egy menyasszonyi ruhatervező, aki szerint a divatház ellopta, és Katalin hercegné híres menyasszonyi ruháján alkalmazta az ötleteit. Trend--Ilyen még nem volt: mély dekoltázst villantott Katalin hercegnéhttp://www.life.hu/trend/20160506-katalin-hercegne-mely-dekoltazst-villantott.htmlA hercegné a minap egy púderszínű összeállításban jelent meg, amely többet mutatott a kelleténél. Trend--Marsi Anikó teljesen átalakul! Megváltozott külsővel tér vissza a képernyőrehttp://www.life.hu/trend/20160428-marsi-aniko-musorvezeto-megvaltozott-kulsovel-ter-vissza-a-tv2-kepernyojere.htmlÚj munka, új haj: a Tények műsorvezetője új frizurával készül a nagy visszatérésre. Trend--Kissé megszaladt a Photoshop Megan McKenna valóságshow-sztár fotósorozatánálhttp://www.life.hu/trend/20160330-megan-mckenna-a-the-only-way-is-essex-valosagshow-sztar-photoshop-aldozata-lett.htmlA brit The Only Way Is Essex realityből megismert celeblány hiányos öltözékben próbálja népszerűsíteni saját magát és az általa reklámozott fürdőruhamárkát. A cél érdekében pedig láthatóan mindent igyekezett bevetni. TrendOrigoMiért öltözik öregasszonynak az amúgy sugárzóan szép Katie Holmes?http://www.life.hu/trend/20160427-katie-holmes-szineszno-oregasszonynak-oltozott-egy-hollywoodi-esemenyen.htmlAkármennyire is nézzük, sehogy sem fér a fejünkbe, hogy a 37 éves színésznő miért választott ilyen furcsa szabású és borzasztó mintájú ruhát egy hollywoodi eseményre. Trend--Rá sem lehet ismerni! Plasztikrém lett Lil Kimbőlhttp://www.life.hu/trend/20160426-lil-kim-rapperre-a-plasztikai-mutetek-miatt-nem-lehet-raismerni.htmlNem csupán az arcát szabták át a kilencvenes évek népszerű rappernőjének: a fotók tanúsága szerint Michael Jacksonhoz hasonlóan a bőrszínét is megváltoztatta. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.