Íme, David Beckham sármosságának titka

Forrás: AFP -
bőr David Beckham szépségápolás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egykori sztárfocista elárulta, mit tesz ő a szépségért. A férfiaknak is szükséges ápolni a bőrüket, így tesz David is.

A 41 éves csillag új terméket dobott a piacra, ennek kapcsán beszélt arról is, hogy ő mit tesz bőre szépségének megőrzéséért. David elmondta, már régóta gondolkozott azon, hogy arcápolási termékeket is kiadjon, de csak most találta meg a megfelelő partnert hozzá.

Forrás: AFP

A férfiaknak is oda kell figyelniük, főként, ha akkora sztárról van szó, mint David. Kiderült, ő sosem hanyagolta el a bőrét, de azért túl sok időt nem tölt el vele. Beépítette a napi rutinjába, és mindössze hét percébe kerül az egész művelet. Elárulta, hogy sosem hagyja ki arcának letisztítását, és a hidratálás is nagyon fontos. Ezután újra fiatalnak érezheti magát.

5 kérdés a szépségről: Pordán Petrahttp://www.life.hu/trend/20160509-5-kerdes-a-szepsegrol-pordan-petra.htmlA csinos műsorvezetőt, Pordán Petrát szépségtippjeiről faggattuk: kiderült, milyen szépségápolási rituálét örökölt nagymamájától és, hogy mi a legnagyobb butaság, amit egy nő elkövethet a szépségéért. Trend--Emeld ki, vagy rejtsd el, amit kell! Válassz fürdőruhát az alakodhoz!http://www.life.hu/trend/20160509-valassz-furdoruhat-az-alakodhoz.htmlTúl széles a csípőd? Vagy éppen a kebleidet szeretnéd egy kicsit elrejteni? Most megmutatjuk, hogyan emelheted ki fürdőruhában is a legelőnyösebb testrészeidet! Trend--A hónap sminktrükkje: a smaragdzöld ragyogáshttp://www.life.hu/trend/20160505-a-honap-sminktrukkje-a-smaragdzold-ragyogas.htmlA szezon krémes textúrái közül most a luxusfényben úszó magnetizáló smaragdzöldé a főszerep.Káprázatosan kiemeli a szemszínt, valamint ellenállhatatlan ragyogással tölti fel a szemet, így mágnesként vonzza a fürkésző tekinteteteket. TrendOrigoA seggbe húzott nadrág és fürdőruha lesz az idei nyár slágerehttp://www.life.hu/trend/20160509-a-fenekbe-huzott-furdoruha-lesz-az-idei-nyar-slagere.htmlAz össze nem érő comboknak leáldozott: az előrejelzések szerint a következő hónapokban fel kell készülnünk a magasra húzott bikinialsókra és az ezáltal jól láthatóvá váló popsik idejére. TrendOrigoA smink ereje: így változott bombanővé a 80 éves nagymamahttp://www.life.hu/trend/20160509-livia-80-eves-nagymama-sminkkel-valtozott-bombanove.htmlElképesztő átváltozás: a Horvátországban élő Tea Flego sminkes kipróbálta Kim Kardashian ikonikus sminkjét nagymamáján. Íme! TrendOrigoNagy nyári cipőkörkép – Neked melyik a kedvenced?http://www.life.hu/trend/20160507-nagy-nyari-cipokorkep.htmlMagas sarkú és lapos szandálok, balerinák, sneakerek és espardilles fazonok – megannyi lehetőség, megannyi stílus, amelyek mind részei lehetnek nyári ruhatárunknak. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.