szépségápolás smink smaragdzöld sminktrükk
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szezon krémes textúrái közül most a luxusfényben úszó magnetizáló smaragdzöldé a főszerep.Káprázatosan kiemeli a szemszínt, valamint ellenállhatatlan ragyogással tölti fel a szemet, így mágnesként vonzza a fürkésző tekinteteteket.

Lépésről lépésre: az arctisztítás, majd a hidratálás után egységesítsd a bőröd színét egy ultrakönnyű, folyékony alapozóval, majd finoman púderezd le transzparens púderrel a T-zónát. Az orcák természetes ragyogásához válassz egy barackos árnyalatú arcpirosítót, amit az arccsont alá tegyél ívesen a halánték irányába, kontúrmentesen.

Forrás: Dreamstime

A szemfestéshez kétféle vízálló, krémes szemceruzára lesz szükség: a már említett smaragdzöldre és a rezesbarnára.

A smaragdzöld színt satírozd a mozgó szemhéj egészére, majd a mélyítővonal irányába egy ecset segítségével satírozd el a kontúrszéleket szép átmenettel. A rezesbarnát tedd az alsó szempillasorhoz, és finomítsd el a kontúrszéleket. A szempillákat éjfekete göndörítő szempillaspirállal fesd ki. A fekete pillák kontrasztosítják a színeket, így még hangsúlyosabb lesz a vibráló hatás. Az arccsontot, kupidóívet finoman hangsúlyozd kedvenc szikrázó highlightereddel.

Ajkad érzékiségének kiemelésére válaszd a litchi meztelen árnyalatát.

A litchi egy kifinomult nude árnyalatú ajakrúzs, finom, rózsaszín beütéssel. Légies frissesség az ajkaknak. Éld meg a vibráló színek harmóniáját.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.