Budapesti divat külföldi szemmel: így látnak minket New Yorkban

Forrás: Dreamstime -
fashion week nők külföld magyar öltözködés Budapest New York
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A világhírű WWD oldal szerint a mintás blúzok, a leggingsek és a nagy sálak hazája vagyunk.

Immár itthon is beköszöntött a tavasziasan meleg idő, ezzel együtt pedig lekerültek a vastag téli kabátok, és velük együtt megjelentek a világosabb, rövidebb fazonú kabátok, az élénk színű cipők, a mintás blúzok és a leggingsek - legalábbis az egyik legmenőbb New York-i divatoldal, a WWD újságírója szerint.

Forrás: Dreamstime

Jacqueline Kantor Budapest legfelkapottabb negyedeiben, a VII. és a VIII. kerületben kapott lencsevégre néhány divatőrültet, és rajtuk keresztül próbálta kategorizálni fővárosunk trendjeit.

Így öltözködnek a magyar nők

Rengetegen vannak, akiknek a szájából gyakran elhangzik a "Nincs egy ruhám se!" mondat, pedig van ruhájuk, csak éppen a fele, sőt valakinél majdnem mind nem neki való. Szemes Nóra személyi stylist szerint mindenkinek azt kell kiemelnie magán, ami szép, a kevésbé előnyös részeket pedig el kell takarni. Sajnos sokan nincsenek vele tisztában, mi áll jól nekik - ezen viszont lehet segíteni. A Life.hu cikkéért kattints ide!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.