Öregasszonyok, ronda szabások, divatkatasztrófák – Heti stílusmustra

stílusmustra Ryan Gosling Jennifer Lawrence Kate Hudson Justin Timberlake
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A divat világában a hét legjobban várt eseménye a cannes-i filmfesztivál nyitó napja volt. Szerencsére, vagy most éppen szerencsétlenségünkre, más vörös szőnyeges eseményeket is tartottak, ahol nagy meglepetések voltak.

Öregasszonyok

Demi Moore elképesztően rosszul festett ezen a héten. Általában annyira fiatalosnak látjuk, de most az arca és az öltözéke is meglepően öreges. Sajnos a tökéletes alakú Kate Hudson is csúnyán mellényúlt: fekete csipkeruháján még a félvállas szabás sem segít sokat. Az összhatás fekete özvegyes lett.

Demi Moore, Kate Hudson Forrás: AFP

Ki tévedett nagyobbat?

Ronda szabásvonalak

Nem elég, hogy mennyire rosszul fest mostanában Tara Reid, most még a ruhával is ráerősített erre. A szoknya jól állna neki, de a felső nagyon előnytelen számára. A másik furcsaságot most Goldie Hawn hozta, akinek csodásan élénk színű kreációját alul igencsak elszabták. Sem a gigamega trapéz, sem a melegítőanyag hatás nem jön be.

Tara Reid, Goldie Hawn Forrás: AFP

Kinek a ruhája a kínosabb?

Az elmaradhatatlan cicik

Egyik nagy kedvencünk, Jennifer Lawrence ruhája sem volt most telitalálat. Pedig a ruha kissé ezüstös hatása nagyon jól megy a rúzshoz, de túlságosan dekoltázscentrikus lett a végeredmény. Cannes vörös szőnyegéről sem hiányozhat a dekoltázs: ezúttal a modell, Lily Donaldson villogtatta meg keblét. Mi pedig még mindig unjuk a dekoltázsokat.

Lily Donaldson, Jennifer Lawrence Forrás: AFP

Kinek a dekoltázsa tetszik jobban?

Pasimustra

A férfiakban szerencsére ezen a héten nem tudtunk csalódni. A két kedvencünk az immáron kétgyerekes Ryan Gosling és a Cannes-ban mulatozó Justin Timberlake volt.

Justin Timberlake, Ryan Gosling Forrás: AFP

Melyik pasi stílusa jön be jobban?

Te mennyire mennél messze a szépségért? A mindennapos borotválkozás még belefér?http://www.life.hu/trend/20160510-az-apolt-no-az-arcat-is-naponta-borotvalja.htmlMeglepő szépségápolási trend van elterjedőben, melynek egyre több a híve. A sima, szőrtelen bőr a nőknél már hosszú ideje kötelező elvárás, ám a legújabb divathóbort szerint az ápolt nő minden napot azzal kezd, hogy az arcát is alaposan leborotválja. Trend--Tökéletes ruhadarab minden alkalomra: a nyári ruhahttp://www.life.hu/trend/20160511-ezek-a-legszebb-ruhak-nyarra.htmlEgy nyári ruha abszolút jolly joker. Egyszerű, praktikus viselet, amit egy szimpla hétköznapon, de akár különleges alkalmakkor is viselhetsz. Nem beszélve a nyaralásról, amikor egyenesen alapdarab. TrendOrigoAngelina-arcot szeretnék... – Sztárok, akiknek vonásaira vágynak a plasztikáztatókhttp://www.life.hu/trend/20160510-sztarok-akiknek-vonasaira-vagynak-a-plasztikaztatok.htmlMíg régen a plasztikai sebészek megúszták egy egyszerű "teltebb ajkakat kérek" vagy "egy mérettel nagyobb melleket szeretnék" kérésekkel, manapság már más trend hódít: hírességek jellemzőit akarják a páciensek. Trend--Tündéri a köbön! Ezek a legédesebb nyári gyerekruhákhttp://www.life.hu/trend/20160510-ezek-a-legedesebb-nyari-gyerekruhak.htmlKedvenc üzleteink ma már arra is odafigyelnek, hogy ne csak a felnőttek, hanem a gyerekek is a legtrendibb darabokban járhassanak. A tündéri daraboktól mi csak olvadozunk! Trend--Nagy nyári cipőkörkép – Neked melyik a kedvenced?http://www.life.hu/trend/20160507-nagy-nyari-cipokorkep.htmlMagas sarkú és lapos szandálok, balerinák, sneakerek és espardilles fazonok – megannyi lehetőség, megannyi stílus, amelyek mind részei lehetnek nyári ruhatárunknak. TrendOrigoTündökölj a nyár legcsodásabb ékszereibenhttp://www.life.hu/trend/20160506-tundokolj-a-nyar-legcsodasabb-ekszereiben.htmlA nyár valószínűleg az ékszermániások kedvenc évszaka, ilyenkor ugyanis megengedett, hogy egy kicsit túlzásokba essünk. Persze azért a finom, apró ékszerek kedvelői is megtalálhatják számításukat az idei kínálatban. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.