Palvin Barbara
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A magyar Fashion Awardson durcáskodott a magyar szupermodell, Palvin Barbara.

Barbi nem jelöltként vagy díjátadóként jelent meg az eseményen, csupán nézőként, így jókedvűen iszogatott, beszél­ge­tett barátaival. Ám néhány perc múlva, amikor a ­fotósok körbevették, már korántsem volt ilyen ­mosolygós - írja a Blikk. Hozzáteszik, egyszerű­en megtiltotta mindenkinek, hogy fényképet készítsen róla, és dühösen kiviharzott a szórako­zóhelyről. Az utcán néhány per­cig a barátai mögé próbált rej­tőzni a vakuk elől, majd onnan is elsétált. Van ilyen.

Forrás: AFP/Valery Hache

Liptai Claudia az ezerarcú díva - Minden korszakát imádtuk - Fotókhttp://www.life.hu/trend/20160515-liptai-claudia-az-ezerarcu-diva.htmlA Life.hu egyik kedvenc műsorvezetője a jelenleg várandós Liptai Claudia. Nincs olyan műsorformátum, amelybe ne vinné bele saját személyiségét, mindig spontán, vicces, elképesztően gyorsan reagál a színpadi történésekre, és nem utolsósorban bombanő. Trend--Döbbenetes! Így fest Dér Heni smink nélkülhttp://www.life.hu/trend/20160515-igy-fest-der-heni-smink-nelkul.htmlÁltalában a színpadon vagy valamilyen televíziós produkcióban láthatjuk gyönyörűen kifestve Dér Henit, éppen ezért rácsodálkozunk, amikor smink nélküli képet oszt meg. Trend--Dukai Regina elárulja a siker titkáthttp://www.life.hu/trend/20160416-dukai-regina-elarulja-a-siker-titkat.htmlA Miss Balaton 2016 versenyéről beszélgetett a Life.hu riportere Dukai Reginával. Regi elmondta, hogy ő a többi szépségversenybe nem lát bele, bár megnézi őket, de itt nagyon jól bánnak a lányokkal. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.