Esküvő milliárdos módra: nézz be a világ egyik legdrágább lagzijára!

Forrás: Instagram/dianaign -
esküvő örmény Moszkva milliomos menyasszony drága vőlegény milliárdos
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy örmény milliárdos fia egy elképesztő szertartás keretei között kelt egybe a nála 2 évvel idősebb kedvesével, Salome Kintsurashvilivel.

Becslések szerint nagyjából 2 millió dollárba, azaz körülbelül 548 millió forintnak megfelelő összegbe került egy örmény milliárdos fiának, Sargis Karapetyan világraszóló esküvője. A 23 éves fiatalember a 25 éves grúz származású Salome Kintsurashvilit vezette az oltár elé Moszkvában, a lakodalmukat pedig a híres Safisa nevű étteremben tartották.

Forrás: Instagram/dianaign

Az esküvőn olyan hírességek tették tiszteletüket, mint például az örmény elnök, Szerzs Szargszjan, Jennifer Lopez, Enrique Iglesias és a Maroon 5 – utóbbiak mind előadóként szórakoztatták az egybegyűlt násznépet.

Forrás: Instagram

Természetesen a menyasszony sem aprózta el a ruháját: háromszor öltözött át az este során, mindháromszor egy-egy méregdrága dizájnerdarabba bújva.

Forrás: Instagram

Sargis Karapetyan a Moszkvában élő, ám örmény származású Samvel Karapetya fia, aki az orosz Forbes magazin szerint a 14. leggazdagabb orosz.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.