Katalin hercegné sem bírta tovább - Plasztikáztatta az arcát

Forrás: AFP/Chris Jackson -
botox plasztika Katalin hercegné
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagy a nyomás az összes hírességen, hiszen nekik mindig tökéletesen kell kinézniük. Katalin hercegné sem kivétel, és úgy tűnik, ő is a könnyebbik utat választotta, mégpedig a szépészeti kezelést.

Rengeteg sztár szánja rá magát különböző szépészeti beavatkozásokra, de nem mindegyik végeredmény lesz sikeres. Hiába áll ki Cameron Diaz a botox mellett, általában az összes híresség egy mimikátlan szoborrá változik a rengeteg injekciótól. Katalin hercegnét azonban nem rettentették el a rossz példák, ő is igénybe vette a mesterséges ránctalanítót.

Forrás: AFP/Chris Jackson

Sokszor felröppent a hír, hogy a hercegné gyűlöli a szarkalábait, azok eltüntetése miatt pedig sok plasztikai sebésszel is beszélt már. Legújabb képei pedig arról árulkodnak, hogy végleg elszánta magát, és injekcióztatott egy sort. Sokkal kisimultabb az arca, mint korábban, ezért sokan készpénznek veszik, hogy bizony a botox állhat a feszes arc hátterében.

/1502/T_lpl2015218164733

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.