Kukkants be a világ legpinkebb emberének világába!

Forrás: Instagram -
Hollywood Pink rózsaszín
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az biztos, hogy 52 éves nő szemüveg nélkül is rózsaszínben látja a világot: pink ruhákat visel, pink házban lakik, ráadásul még a kutyája is pink.

Kitten Kay Sera 52 éves, Hollywoodban lakik, és már közel több mint egy millió fontot költött a pink mániájára.

Forrás: Instagram

Elmondása szerint 35 éve nem hordott semmit a rózsaszínen kívül, és azt is bevallotta, hogy rengeteg pénzt költött arra, hogy pink mámorban élje az életét.

„Néhányan inkább a furcsa jelzővel illetnek, de szerintem inkább vad és mesés vagyok.”

Kitten egy átlagos napján felépred a pink ágyában, felveszi a pink ruhácskáját, megmossa az arcát majd megeteti Miss Puszi nevű kutyáját, naná, hogy rózsaszín tányérból. De a legfontosabb: Miss Puszi is rózsaszín,

egy állatorvos által jóváhagyott cékla levének köszönhetően.

Forrás: Instagram

„A férfiak, akik eljöttek hozzám, mind megdöbbentek a szenvedélyem láttán. Csak egyszer fordult elő, hogy egy férfi nem szólt a pink miatt. Meglepődtem. Végül megkérdeztem a vacsora közben, hogy mit gondol a rózsaszín lakásomról - azt mondta, színvak és minden szürkének lát” - mesélte lelkesen Kitten.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.