Sokkoló estélyi ruhák a vörös szőnyegen – Heti stílusmustra

stílusmustra Dakota Fanning Gwyneth Paltrow Penelope Cruz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ezen a héten elképesztően sok vörös szőnyeges eseményen láthattuk kedvenc sztárjainkat, ugyanis rengeteg estélyt és gálát rendeztek az elmúlt napokban, amelyeken, szokás szerint, meglepő ruhákból sem volt hiány. 

Nem csoda, hogy Penélope Cruz testvére, Monica olyan rendetlenül festett ebben a ruhában, hiszen maga a ruha is ezt a hanyagságot sugallja.

Monica Cruz Forrás: Northfoto

Gwyneth Paltrow ruhája kapott egy kis népviseletes beütést ezzel a nagy tulipánnal. Nektek hogy tetszik?

Gwyneth Paltrow Forrás: AFP


Variációk pinkre: akár ezt a címet is kaphatná az Iman által viselt kompozíció. A retró bizony idén újra hódít, és ezzel együtt a pöttyök is visszatértek!

Iman Forrás: AFP/Angela Weiss

Dakota Fanning amolyan tinis képregényvilágot elevenített meg a kisestélyiben. Ciki vagy menő?

Dakota Fanning Forrás: AFP/Angela Weiss

Nicole Kidman a hét abszolút vesztese. Ez a ruha teljesen értelmezhetetlen.

Nicole Kidman Forrás: AFP/Frederick M. Brown

Hollywoodi sztárok, akik az egy szál melltartót is bevállalták a vörös szőnyegen

Hollywoodban minden a feltűnésről szól. Nem is csoda, hogy kedvenc celebjeink is elvetik néha a sulykot: itt van például a melltartó nem fehérneműként, hanem ruhadarabként való viselése, ami meglepő látványt nyújt a vörös szőnyegen és az utcákon is. Fotókat itt találsz!

Álomesküvő 5. rész - A dekoráció élettel és meghittséggel tölti meg a terethttp://www.life.hu/trend/20161025-alomeskuvo-otodik-resz-dekoracio-es-viragok.htmlAz elkövetkező hetekben menyasszonyoknak, vőlegényeknek és a jövőben házasodni vágyó szerelmespároknak nyújtunk segítséget egy igazi álomesküvő megvalósításához. Álmodozz, inspirálódj, keresgélj, szervezz, de ne feledd a legfontosabbat: éld meg a szerelmetek minden pillanatát! Trend--Kiderült, milyen lesz Hódi Pamela menyasszonyi ruhájahttp://www.life.hu/trend/20161027-hodi-pamela-megmutatta-milyen-menyasszonyi-ruhat-szeretne.htmlHódi Pamela talán még sosem volt ennnyire boldog: szerelme, Berki Krisztián a közelmúltban eljegyezte őt. Azóta a menyasszony lázasan készül jövő nyári esküvőjére. TrendOrigoŐszi kabátok a legjobb áron! Találd meg a kedvencedethttp://www.life.hu/trend/20161025-oszi-kabatok-a-legjobb-aron.htmlA pulóverek és a cipők után most néhány kabátot mutatunk nektek, amiben biztosan nem fogtok csalódni az őszi hidegben. Találd meg a kedvencedet! Trend--A legdurvább sminkbakik, amiket még mindig elkövetünkhttp://www.life.hu/trend/20161024-a-legdurvabb-sminkbakik-amiket-meg-mindig-elkovetunk.htmlSenki sem tökéletes, de van bennünk egy közös, mégpedig a tökéletességre való törekvés. Ami bizony könnyen sérülhet, ha kapkodva készítjük el a sminkünket. Ám sokszor a tájékozatlanság is okozhat meglepetéseket. Azok hibáznak a legtöbbet, akik amúgy nem használnak sminket rendszeresen, hanem valami élettani változás lép az életükbe, és az ideiglenes bőrproblémáikat, pattanásaikat szeretnék palástolni. Nekik sokkal hasznosabb lenne egy tisztítókúra, valamint egy kozmetikus szakember segítsége, mint a smink, ha valóban meg szeretnék oldani a problémát. TrendOrigoKerekded, izmos modellért rajong az internet népe: ő Iskra Lawrencehttp://www.life.hu/trend/20161026-iskra-lawrence-kerekded-modell-nagyon-nepszeru-a-neten.htmlA csontsovány modellek kora nagyon is leáldozóban van, míg a plus size csajok hihetetlenül népszerűek. Iskra Lawrence-ért többmillióan rajonganak a neten, ami nem is csoda: a lány hihetetlenül formás és nőies! TrendOrigoÍgy nyisd ki a tekintetedet! Tippek őzikeszemekhezhttp://www.life.hu/trend/20161024-igy-nyisd-ki-a-tekintetedet-larion-oscar-tippjei-ozikeszemekhez.htmlSejtelmes, titokzatos, ártatlan és romantikus – ilyen egy igazi őzikeszem, aminek Larion Oscar ezúttal kétféle változatát is bemutatja nektek. Íme! Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.