fashion week öregedés Madonna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hiába a rengeteg botox és egyéb ránctalanító eljárás, Madonna öregszik. Ezzel még semmi baj sem lenne, az azonban rémisztő, milyen hatalmas a különbség a popikon arca és más testrészei között. 

Madonna 58 éves elmúlt, így teljesen normális, hogy a bőre nem olyan sima és feszes, mint egy húszévesé. A popdíva azonban ahogy csak tud, harcol az idő múlása ellen, és

bár az arca sima, mint egy babáé, a keze bizony árulkodik a koráról

- ez jól látható a Daily Mial legfrissebb képein.

Forrás: Instagram.com/madonna

A sztár egy bokszmérkőzésen vett részt New Yorkban, ahol a kezét rengeteg gyűrű borította: ezek azonban nem mutattak túl jól a díva igencsak ráncos ujjain. Hiába, az ujjakat mégsem lehet plasztikáztatni, mert ha lehetne, Madonna egészen biztosan már jó ideje megtette volna...

A plasztikai sebészet mostanra már annyira elérhetővé és a hétköznapjaink részévé vált, mintha boltba járnánk. Nem ritka jelenség, hogy a fiatalok már érettségire is plasztikai műtétet kérnek a szüleiktől. Korábban ITT foglalkoztunk azzal, mi áll ennek az olykor kényszeres változásra való törekvésnek a hátterében.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.