Micsoda cickók: Tóth Andi fotójánál ma már nem lesz dögösebb

fotó dögös Tóth Andi énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 2014-es X-Faktor győztesének fellépőruhája vagány és rockeres, ám nekünk egy vad dominaszerelés is beugrott a kép láttán. 

Tóth Andi éppen legújabb klipjét forgatja, melyhez egy igazán szexi szerelést sikerült választania. A fiatal lány bomba formában van, és egyre többször vállalja fel nőiességét. Az énekesnő, ha így folytatja, pár év múlva olyan nővé érik majd, aki tudja, hogyan kell a pasik fejét elcsavarni. A sztár jelenleg szingli, bár ilyen fotókkal nehezen hinnénk, hogy ez sokáig így maradna. A fiatal lány 2016-ban az éneklés mellett a színpadon is bizonyított: a Nyomorultak legújabb szereposztásában ő kapta Éponine szerepét.

Várjátok már? #videoclip ❤️

Tóth Andi (@toth.andrea) által közzétett fénykép,

Borvörös rúzs és mély dekoltázs: Tóth Andi stílust vált?

Tóth Andi már közel sem az a szende kislány, akinek anno megismertük: erre pedig a legutóbbi, közösségi oldalára feltett fotó a bizonyíték. Az énekesnő dögösebb, mint valaha!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.