Megszólalt Diana egykori fodrásza: ezért lett rövid a hercegnő haja

Forrás: Vogue -
fashion week Diana hercegnő fodrász
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sam McKnight fodrász sokat tudna mesélni egykor legkedvesebb vendége, Diana hercegnő életéről, no és persze a hajáról. Ez utóbbit meg is teszi legfrissebb könyvében. 

Diana hercegnő egy embernek köszönheti ikonikussá vált rövid haját – ez a valaki pedig nem más, mint Sam McKnight, a skót stylist, akivel 1990-ben találkozott egy divatfotózáson. A férfi csak annyit tudott, hogy egy nagyon fontos emberrel fog együtt dolgozni, és azt hitte, ez a valaki Margaret Thatcher lesz – míg be nem sétált hozzá a hercegnő.

Diana ikonikussá vált rövid haja Forrás: Vogue

Vilmos és Harry herceg édesanyját akkoriban Patrick Demarchelier fotózta a brit Vogue számára, Sam, a fodrász pedig úgy készítette el Diana akkor még vállig érő haját, mintha rövid lenne.

A fotózás után azonban Diana megkérdezte őt, hogy ha szabad kezet adna neki, mit tenne a hajával – mire a férfi azt mondta, levágná.

Meglepetésére Diana ott és akkor megengedte, hogy belekezdjen az átalakításba.

A hajvágásnak nem kis visszhangja lett: az "új" Diana mindenhol címlapon szerepelt, a fodrász pedig annyira reflektorfénybe került, hogy a szüleinek két hétre el is kellett hagyniuk az otthonukat. Ekkor kezdődött a szoros barátság Lady Di és a hajmágus között – innentől kezdve, ha Diana Londonban volt, hetente meglátogatta fodrászát egy igazításért.

Tippek a tökéletes alapozó kiválasztásáhozhttp://www.life.hu/trend/20161116-tanacsok-az-alapozo-kivalasztasahoz.htmlMiért fontos az alapozó? Mert egységesíti a bőr színét, ami a tökéletes megjelenés elengedhetetlen kelléke. De mégis hogyan kell kiválasztani a megfelelőt? Fogadd meg Larion Oscar tanácsait! TrendThinkstockÍme, Emily Ratajkowski mellei teljes pompájukban http://www.life.hu/trend/20161117-emily-ratajkowski-megmutatta-a-melleit-igy-nyaral-a-dogos-modell.htmlA 25 éves modell sosem volt szégyenlős tipus, így ezúttal is bátran ledobta a fürdőruháját, méghozzá az egész strand szeme láttára. Trend--Viccet csinált magából a világsztár lánya- szörnyen ciki fotóhttp://www.life.hu/trend/20161116-chloe-lattanzi-beegett-az-uj-kepevel.htmlOlivia Newton-John lánya túlzásba vitte a photoshop-ot, viccet csinált magából a neten. Trend--Taylor Swift után Gigi Hadid is magyar tervező ruháját viseltehttp://www.life.hu/trend/20161115-gigi-hadid-modell-nanushka-magyar-tervezo-ruhajat-viselte.htmlNéhány nappal ezelőtt a világhírű modell és az egyik legkeresettebb reklámarc, Gigi Hadid a magyar tervező, Sándor Szandra, azaz Nanushka ruhájában jelent meg Jimmy Kimmel show-műsorában. De hogyan került magyar tervezésű ruha a sztárra? Trend--Tűsarkú szandálban vonaglik Palvin Barbihttp://www.life.hu/trend/20161115-tusarku-szandalban-fotoztak-palvin-barbi-modellt.htmlPalvin Barbi egyszerre szexi és cuki, a legutóbbi fotózáson azonban a nőies oldalát mutatta meg az egyik legsikeresebb magyar szupermodell. TrendOrigoBarbie baba lett a legszexibb plus size modellbőlhttp://www.life.hu/trend/20161116-barbie-baba-lett-a-legszexibb-plus-size-modellbol-ashley-grahambol.htmlAshley Graham a világ egyik legnépszerűbb plus size modellje, aki nőies, kerekded formái miatt lett világszerte ismert. Most pedig történelmet írt azzal, hogy Barbie baba készül belőle - így végre vége a piszkafa babák egyeduralmának! TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.