Viccet csinált magából a világsztár lánya- szörnyen ciki fotó

Photoshop Chloe Lattanzi Instagram
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Olivia Newton-John lánya túlzásba vitte a photoshop-ot, viccet csinált magából a neten.

Chloe Lattanziról, Olivia Newton John lányáról tudjuk, hogy drog- és evésproblémákkal küzdött a múltban, így a rajongók joggal ijedtek meg, mikor meglátták a szörnyű fotót az Instagramon. Talán a kiposztolt képhez szeretne hasonlítani az énekesnő? Mert az biztos, hogy a kép nem a jelenlegi külsejét ábrázolja.

"A nadrág miatt kövérebbnek tűntem, ezt próbáltam helyrehozni." – nyilatkozta az amerikai színésznő a DailyStarnak. Őt abszolút nem zavarja, hogy teljesen valószerűtlen alakot varázsolt magának. A közösségi oldaláról

nem győzte eltűntetni a kommenteket, mert sokaknak nem tetszettek a látottak.

Simplicity @equestriandesigns #washthatmanrightoutofmyhair #greenman

Chloe Lattanzi (@chloelattanzi) által közzétett fénykép,

Életellenesnek és betegesnek tartják.

Nem lenne meglepő, ha a 30 éves nő mégis csak így szeretne kinézni. Eddig már több, mint 125 millió forintot költött plasztikai műtétekre, hogy hasonlítson egy Barbie babára. Az viszont érdekes, hogy egyik operációt sem hajlandó beismerni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.