Két sztár, ugyanaz a ruha – De kinek állt jobban? Szavazz!

ruha Hollywood vörös szőnyeg celeb sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nincs annál cikibb a vörös szőnyeges eseményeken, mint amikor két sztár ugyanabba a ruhába bújik. Szerencsére ez csak ritkán fordul elő, de azért sokszor látunk egyforma darabot a sztárokon, csak éppen nem ugyanazon eseményen viselik. Így alkalmunk nyílik rá, hogy megnézzük, kinek áll jobban ugyanaz a ruha. 

Kate Moss vagy Shakira

Kate Moss pár évvel ezelőtt viselte feketében ezt a testhezálló miniruhát, Shakira pedig év végén, az új parfümjének bemutatóján viselte ugyanazt kék színben.

Kate Moss és Shakira Forrás: Northfoto

Kinek állt jobban?

Heidi Klum vagy Taylor Swift

Heidi Klum az év végén, Miamiban partizott ebben a fekete csillogó overallban, Taylor Swift pedig még áprilisban az iHeartRadio Music Awardson vette fel egy méretes övvel kiegészítve.

Heidi Klum és Taylor Swift Forrás: Northfoto, AFP

Kinek állt jobban?

Jessica Hart vagy Lady Gaga

Jessica Hart a Met-gálán, Lady Gaga pedig az év végi Victoria's Secret-show-n viselte ezt a bordó csipkeruhát. Lady Gagán jobban szerettük a másik ruhát azon az estén, és Jessica Hart mellett szól az is, hogy derékra húzta a szoknyát.

Jessica Hart és Lady Gaga Forrás: AFP

Kinek állt jobban?

Camilla Belle vagy Miley Cyrus

Camilla Belle színésznő a konszolidáltabb, míg Miley Cyrus a punkosabb módját mutatta be annak, hogyan lehet viselni ugyanazt a cseresznyés pulóvert. Mindkettejüknek sikerült a saját stílusára szabni.

Camilla Belle és Miley Cyrus Forrás: Northfoto

Kinek állt jobban?

Kourtney Kardashian vagy Zoey Deutch

Megint csak két teljesen különböző értelmezést láthatunk Kourtney Kardashiantól és Zoey Deutchtól. Előbbi egy afterpartin laza, tengerparti sétára alkalmas szetté csúfította ezt a gyönyörű szoknyát, míg Zoey Deutch arany felsővel tette igazán fenségessé és a vörös szőnyegre valóvá ezt a csodás darabot.

Kourtney Kardashian és Zoey Deutch Forrás: Northfoto, AFP

Kinek állt jobban?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.