Palvin Barbara estélyi Charlize Theron Claire Danes Cate Blanchett vörös szőnyeg Jennifer Lopez álom
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
2016-ban sokkal többen hoztak szégyent a stílusra és a divatra, mint ahányan felmagasztalták. De azért voltak nagy divatpillanatok, és láttunk mesés estélyiket is a kifutón. Mutatjuk is a top 5 kedvencünket!

Jennifer Lopez – Golden Globe

A sárga az év egyik csodás trendszíne volt. De nemcsak ezért szerettünk bele Jennifer Lopez Golden Globe-on viselt ruhájába, hanem azért is, mert tökéletesen volt kivitelezve a szabás. Egyszerűen fenségesen festett az énekesnőn.

Jennifer Lopez Forrás: AFP

Cate Blanchett – Oscar

Az idei Oscar-gála vörös szőnyegén a pasztell ruhaköltemények voltak túlnyomó többségben. Közülük is kiemelkedett Cate Blanchett halványzöld, virágszirmokkal játszó ruhája. Egyszerűen mesés!

Cate Blanchett Forrás: AFP

Charlize Theron – Oscar

Azért néhány színpompás ruhán is megakadt a szemünk a legfontosabb filmes díjátadón. Charlize Theron mélyen dekoltált piros ruháját a legnagyobb divatmagazinok is dicsérték.

Charlize Theron Forrás: AFP

Claire Danes – Met

Nem gondoltuk volna, hogy egy igazi királylányos báli ruha bekerülhet az év legjobbjai közé, de ez a Zac Posen-darab bizony világít a sötétben. A Met-gálára készült csodát igazi szenzációként kezelte a divatvilág.

Claire Danes – Forrás: AFP

Palvin Barbi – Velencei Nemzetközi Filmfesztivál

A mi Palvin Barbink sokszor a világsztárokat is túlszárnyalja a vörös szőnyegen. Így volt ez a velencei filmfesztiválon is, amikor ebben a csodálatos, habkönnyű, fodrokkal variáló ruhában jelent meg.

Palvin Barbi Forrás: AFP

Kié az év ruhája?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.