Jakabos Zsuzsi megmutatta, mitől döglik a légy: Fotó!

úszónő fotó szexi Jakabos Zsuzsanna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A csinos magyar sportoló ismét valami erotikusat villantott a követői nagy örömére. 

Ahogy azt már megszoktuk, Zsuzsi időnként mutat egy-egy forró fotót magáról, sőt arra is volt már példa, hogy videóval kedveskedett a követőinek. Az Európa-bajnok úszónő nemcsak a karrierjében sikeres, hiszen nőként sem lehet oka panaszra.

A szexi úszónő alulról sem rossz látvány, így egyáltalán nem meglepő, hogy az egyik rajongójától még házassági ajánlatot is kapott. A 27 éves híresség fejét természetesen nem kötötték be, de úgy tűnik, akadnának jelentkezők, akik vállalnák a büszke férj szerepét.

Főleg a legutóbb kiposztolt szexi fotója után, amelyen mindössze egy aprócska úszódresszt visel. A tükör előtt pózoló sztár alakja makulátlan, a hasán sakkozni lehetne, nem is beszélve a vékony, hosszú lábairól.

About today #scitecnutrition #shapemagazine #shapehungary #shooting

〰〰〰•ZSUZSANNA JAKABOS•〰〰〰 (@zsuzsubell) által megosztott bejegyzés,

A követők teljesen elájultak a kép láttán: pillanatok alatt összegyűlt 3 ezer kedvelés, és rengeteg kedveskedő komment is.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.