Michelle Obama természetes frizurára váltott: Fotó

frizura fotó Barack Obama Michelle Obama
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Michelle Obama minden idők egyik legkedveltebb first ladyje volt, így nem csoda, hogy azután is foglalkozik vele a média, hogy férje már elnök. Michelle új frizurát villantott, amelyről fotó is készült.

Michelle Obama kifinomult stílusáért az egész világ rajongott, sosem hozta szégyenbe a férjét sem a frizurájával, sem az öltözékével.

Láthattuk már kiegyenesített hajjal, és göndör tincsekkel is, most azonban megmutatta természetes frizuráját is a nyilvánosságnak.

A Twitteren megjelent fotón jól látható, ahogy a kétgyermekes édesanya egy pöttyös fejkendőt visel, míg a természetesen göndörödő tincseit a tarkója felett lazán összekötötte.

Erre a vityillóra cseréli a Fehér Házat Obama és családja

Nincs több kétely és álmatlan éjszaka, végre valahára kiderült, hova költözik Barack Obama és családja, miután 2017 januárjában véget ér majd az amerikai államfő második elnöki ciklusa - Fotó!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.