Sarka Kata
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A közösségi médiában roppant aktív életet élő Sarka Katát rengetegen lájkolják megjelenéséért, csodás alakjáért, de legalább ennyi kritikát is kap: mondván, folyton pózol. Ezúttal egy tűzpiros ruhában fotózta le magát, ami, valljuk be, igen jól áll neki. 

Nem ment el a kedve a pózolós fotóktól Sarka Katának, pedig a múltkor nagyon csúnyán beszóltak neki. Hajdú Péter exe most megmutatta, melyik ruhába szeretett bele. A piros ruha tényleg nagyon jól mutat Katán: dekoltázsát és szép, vékony alakját is kiemeli. Íme:

"Egy egész életen át pózolni akarsz? Posztolni? Megosztani? Mire visz ez? Hova vezet? Boldogabbá leszel? Nem nemesebb a kevesebb?" – kérdezte Katát a minap az egyik követője, a műsorvezető pedig nem maradt adós a válasszal. "Szia! Igen, amíg van időm erre, és jó csinálni, addig igen! 3 helyen dolgozom, 2 gyereket nevelek EGYEDÜL, szeretek sportolni! Nem nyilatkozom a magánéletemről, ezért csak itt az oldalamon találhatsz meg, itt pedig nem leszek kevesebb!
Ha kevesebbet szeretnél belőlem, akkor unfollow"
– zárta le a dolgot Kata.

A Twitteren kampányol a természetes test mellett a lányhttp://www.life.hu/trend/20170331-nem-szortelenit-a-lany-a-twitteren-mutatja-meg-magat.htmlA diáklány, Lalonie a modern szépségeszménnyel szemben vállalja fel természetes testét. Úgy véli, a testszőrzet teljesen természetes dolog, és ő nem is hajlandó csupán az elvárások miatt megszabadulni tőle. TrendOrigoItt az új trend, a csillámpopsihttp://www.life.hu/trend/20170328-itt-az-uj-trend-a-csillampopsi.htmlElképesztő dolgot talált ki Mia Kennington testfestéssel foglalkozó művész, mégpedig a csillámpopsit. Hiánypótló trend, annyi biztos. TrendOrigoKamera előtt fogdossa "beszélő" melleit Chrissy Teigenhttp://www.life.hu/trend/20170325-kamera-elott-fogdossa-melleit-chrissy-teigen.htmlFura, vagy a legnagyobb jóindulattal is vicces videót osztott meg az Instagramon Chrissy Teigen. TrendOrigoGlamour-gála: Bomba formában, Zsidró Tamással érkezett Dobó Katahttp://www.life.hu/trend/20170323-glamour-gala-bombaformaban-zsidro-tamassal-erkezett-dobo-kata.htmlPárjával, Zsidró Tamással vett részt a Glamour-gálán Dobó Kata, aki lélegzetelállítóan nézett ki. A szép híresség ráadásul megkapta az Év színésznője díjat is. "Nincsenek szavak" – köszönte meg az elismerést. Trend--A bikinivásárlás nehézségei egy plus size lány szemévelhttp://www.life.hu/trend/20170325--bikinivasarlas-nehezsegei-egy-plus-size-lany-szemevel.htmlA kis mellű lányok, mindig nagyobbat akarnak, akit pedig jókora idomokkal áldott meg a sors, néha - például bikinivásárláskor - örülnének, ha az anyatermészet fukarabb lett volna hozzájuk. Aliss Bonython az Instagramján illusztálja, hogy egy nagyobb kebelméretá csajnak bizony nem két perc, amire megtalálja az ideális bikinit. TrendOrigoGlamour-gála: extravagáns szerelést viselt Pásztor Annahttp://www.life.hu/trend/20170323-glamour-gala-extravagans-szerelest-viselt-pasztor-anna.htmlPásztor Anna a 2017-es Glamour-gálán – ahol az Év énekesnője díjra őt is jelölték – is hozta a formáját. Az énekesnő elképesztően extravagáns volt. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.