Cindy Crawford hihetetlen meztelen fotóval tarol

meztelen Cindy Crawford
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Cindy Crawford időről időre elkápráztat minket, hiszen mindig úgy fest, mint ifjú tinédzser korában. A legújabb fotója is erről árulkodik.

Ahogy arról már korábban is írtunk, Cindy Crawford testét egyszerűen nem lehet elfelejteni. A szexi modellnek elképesztően karcsú és egyben gömbölyű idomai vannak, ezért nem is csoda, hogy minden férfi imádja.

Szerencsére a mai napig is sokszor mutatja meg magát a közösségi oldalán, és arra is nagyon büszke, hogy szinte teljesen egyformán néznek ki a lányával.

Most pedig egy olyan képet posztolt, amin egyáltalán nem látni, hogy Cindy már elmúlt 50 éves.

Forever in Denim. Thanks @VogueMagazine! #momjeans

Cindy Crawford (@cindycrawford) által megosztott bejegyzés,

Egy szál farmerben, meztelen felsőtesttel pózol a homokban, és ennyi már elég is ahhoz, hogy 3 nap alatt 50 ezer kedvelést gyűjtsön össze, nem beszélve a többszáz kommentről sem.

Vajna Timi félmeztelenül pózol cicájával - Fotó!

Vajna Timi mostanában rengeteg dögösebbnél dögösebb videót, képet tesz közzé, itt egy újabb: félmeztelenül fotózták, cicájával a kezében.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.