Kate Moss modell fotó nyúzott
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Durva képek kerültek napvilágra Kate Mossról. A szexi szőkeség nagyon ijesztően néz ki. 

A 43 éves szupermodell kapcsán olyan hírekhez vagyunk szokva, amelyek a szépségét bizonyítják, nem pedig az ellenkezőjét.

2 évvel ezelőtt még attól volt hangos a média, hogy Kate legmeztelenebb, legerotikusabb fotóiból kiállítást rendeznek, tavaly pedig azzal büszkélkedhetett, hogy 42 éves kora ellenére egy 18 éves sráccal randizgatott.

A tekintete sem éppen a legtisztább Forrás: NORTHFOTO/BACKGRID/Backgrid

Ehhez képest igen csak sokkoló végig nézni ezeket a képeket, ugyanis rá sem lehet ismerni az angol szépségre. Az arcát furcsa grimaszok és mély ráncok borítják. A frizurájáról nem is beszélve, amely leginkább a reggeli ébredéshez hasonlít.

Nem semmi, ilyennek még sosem láttuk a sztárt Forrás: NORTHFOTO/BACKGRID/Backgrid

Sminkelés tekintetében sem vitte túlzásba a készülődést, ugyanis nagyon előnytelen megjelenést kölcsönzött önmagának. Ehhez pedig karikafülbevalót vett fel, ami már egy ideje kiment a divatból, főleg a sztárok világában.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.