A 10 éves Tóth Diána nemzetközi szépségversenyt nyert

Forrás: Kids Model Hungary -
szépségverseny gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 10 éves Tóth Diána Grúziában versenyzett több ország apró szépségével, és nagy elismerésben részesült: elnyerte a Best Princess of the Europe Winner címet! A zsűriben ráadásul két magyar kisfiú is helyet foglalt: Kovács Tamás Péter és Kovács Benjámin Dávid is pontozta a versenyzőket.

A 10 éves Tóth Diána szépségére gyorsan felfigyeltek a szervezők, a kislány nemrég nemzetközi versenyen mérhette össze báját különböző országok szépségeivel. A versenyt Grúziában rendezték, és nagy megtiszteltetés, hogy két magyar kisfiú is helyet foglalt a zsűriben.

A 10 éves Tóth Diána Kovács Tamás Péterrel és Kovács Benjámin Dáviddal Forrás: Kids Model Hungary

Kovács Tamás Péter és Kovács Benjámin Dávid 2016-ban nyerték meg a Prince and Princess of the World világversenyt Grúziában. Grand Prix Supreme díjat kaptak, amely a legnagyobb elérhető elismerés, ezzel járt az a lehetőség is, hogy idén ők ketten is benne lehettek a gyermekszépségverseny zsűrijében. A Batumiban megrendezett világversenyen a 10 éves, dombóvári

Tóth Diána Annára a Best Princess of the Europe Winner címet nyerte el,

óriási sikert aratott és a táncos szereplésével a talent különdíjat is megszerezte.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.