szépségápolás Adriana Lima smink születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Életem meghatározó pillanatai között tudhatom, amikor a Fashion Weeken dolgoztam, így találkozhattam a világ egyik legtöbbet foglalkoztatott és legszebb szupermodelljével, Adriana Limával New Yorkban, ahol a nemzetközi sajtónak nyilatkozva elárulta szépségtitkait.

Adriana szerint a titok csupán annyi, hogy szeresd magad, és tudd, hogy senki sem tökéletes:

Fogadd el a hibáidat, hiszen tőlük vagy az, aki. Egyedi és különleges! Soha ne akarj más lenni, másnak látszani, és akkor boldog és magabiztos leszel!

Adriana Lima példaképei között találjuk a klasszikus időtlen szépségideálokat: az ultranőies Ava Gardnert, a szexi Marilyn Monroe-t és a titokzatos Sophia Lorent. Adriana szépségének a titka a 8 óra alvás mellett az egészséges táplálkozás, a sport, a sok-sok folyadék és rendszeres hidratálás. Legendásan szép bőrét természetes arcolajokkal kényezteti, és naponta többször használ frissítő arcpermeteket, hogy felfrissítse bőrét.

1981. június 12-én született Adriana Lima Forrás: Youtube

A sminkelés művészet - mondja -, amivel többféle hangulatot lehet kifejezni. Imádom, ha a sminkem összhangban van az egyéniségemmel és persze az alkalommal, amire készült.

Általában napi rutinként mindig használ alapozót, hogy egységes legyen a bőrtónusa. A legtermészetesebb hatás érdekében az alapozót mindig kézzel viszi fel, és alaposan bemasszírozza a bőrébe, amit soha nem púderez le, hogy természeténél fogva legyen ragyogó a bőre. A másik nélkülözhetetlen kelléke, ami nélkül nem lép utcára, az a szempillaspirál, mert pillanatok alatt felöltözteti a szemet. Ajkát ajakbalzsammal kényezteti a mindennapokban. Csajos bulik alkalmával előnyben részesíti a szemhangsúlyos, titokzatos, füstös hatású szemfestést, extra dús szempillákkal fűszerezve. Mikor megkérdezték tőle, melyik az a sminktermék, ami nélkül nem tud létezni, egyből rávágta - a tűzpiros rúzs! „

ha tűzpiros rúzst viselek, ellenállhatatlan leszek!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.