Csakis feketében! Így tiltakoznak az amerikai színésznők

Forrás: 2017 Steve Granitz/Steve Granitz -
Golden Globe 2017 metoo Golden Globe-gála
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagy összefogásra készülnek Hollywood leghíresebb színésznői, akik a Golden Globe és az Oscar-gálán is csakis feketében hajlandóak megjelenni a vörös szőnyegen.

Január 7-én már szinte bizonyos, hogy a legtöbben fekete nagyestélyit viselnek majd a Golden Globe-gálán ezzel is szeretnék kifejezni szolidaritásukat, a szexuális zaklatás áldozataival, valamint céljuk, hogy felhívják a filmesek figyelmét a férfiak és nők közti esélyegyenlőségre.

A Hollywood Reporter, a People és a Us Weekly magazin is megerősítette, hogy számos jelölt, valami díjátadó is jelezte már a szervezőknek, hogy fekete ruhában fog megjelenni az eseményen. A híresség emellett szeretnének elindítani egy másik kampányt is, mivel a legtöbb színésznőtől azt kérdezik a riporterek az vörös szőnyegen, hogy "Kinek a ruháját viseled ma este?", tervük, hogy a januári gálán, ezekre a kérdésekre annyit válaszoljanak: "Kérdezz, többet!"

Monica Bellucci feketében az idei Golden Globe-gálán Forrás: 2017 Steve Granitz/Steve Granitz

Az ide Golden Globe-díjra jelölt hölgyek: Jessica Chastain, Sally Hawkins, Frances McDormand, Meryl Streep, Michelle Williams, Judi Dench, Helen Mirren, Margot Robbie, Saoirse Ronan, Emma Stone, Mary J. Blige, Hong Chau, Allison Janney, Laurie Metcalf, és Octavia Spencer.

Ismerjétek meg az élő Aranyhajathttp://www.life.hu/trend/20171210-27-eves-no-14-eve-nem-vagatta-le-a-hajat.htmlEz a 27 éves orosz np, már 14 éve nem vágatta le a haját. Sorra jelenne meg róla a cikkek, amikben csak az élő "Aranyhajnak" hívják. Trend--Nagyító alatt: Így másold le Meghan Markle stílusáthttp://www.life.hu/trend/20171201-stilisikon-igy-oltozkodik-meghan-markle.htmlMost mindenki nagyítóval figyeli Harry herceg menyasszonyának ruháit. Bepillantottuk Meghan Markle ruhásszekrényébe, és tippeket adunk arra is, hogyan szerezheted be a jövendő hercegné kedvenc ruháit. TrendOrigo35 éves lett a villantások nagyasszonya, Nicki Minajhttp://www.life.hu/trend/20171112-35-eves-lett-nicki-minaj.htmlMa ünnepli 35. születésnapját Nicki Minaj, aki nagy hódolója a latexruháknak és a villantásnak. Melyik különleges ruháját viselnéd, és melyiket ásnád el inkább a kertben? Szavazd meg! TrendOrigoEmma Roberts látványos ruhája alig takart valamithttp://www.life.hu/trend/20171119-emma-roberts-bugyiban-paradezott-a-konyvfesztivalon.htmlMelyik rendezvény a legalkalmasabb arra, hogy egy fiatal színésznő villantson? Trend--Catherine Zeta-Jones smink nélkül mutatkozott: fotóhttp://www.life.hu/trend/20171021-ilyen-catherine-zeta-jones-smink-nelkul.htmlSaját ágyából posztolt egy szokatlan fotót Michael Douglas felesége, Catherine Zeta-Jones. Trend--Ultrahosszú orrszőr lett a divathttp://www.life.hu/trend/20171010-kamu-es-hosszu-orrszor-az-uj-divat.htmlAnnyi divatőrületről beszámoltunk már, de a legújabbtól tátva maradt a szánk. Mindenkitől elnézést kérünk, akinek tetszik, de szerintünk ez egyszerűen undorító. Mutatjuk. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.