fashion week Nicki Minaj villantás ruhák
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ma ünnepli 35. születésnapját Nicki Minaj, aki nagy hódolója a latexruháknak és a villantásnak. Melyik különleges ruháját viselnéd, és melyiket ásnád el inkább a kertben? Szavazd meg!

Nicki Minajt karrierje kezdetén a naponta más színben pompázó hajkorona és az extrém ruhák jellemezték. Ahogy egyre feljebb kúsztak dalai a slágerlistákon, úgy változott meg Minaj stílusa is. Ma már – akárcsak Lady Gaga – ő is a szekrényben hagyja olykor bizarr vagy megbotránkoztató fellépő ruháit és parókáit.

Zöld haj, különleges ruha - Nicki Minaj 2010-ben Forrás: WireImage/2010 Todd Williamson/Todd Williamson

Haját többnyire szőkére festeti, a vörös szőnyegen pedig előszeretettel hordja a Versace divatház és Alexander Wang ruháit. „Imádom Donatella Versace ruháit és stílusát. Néhány éve rengeteg gyönyörű dolgot küldött nekem a Grammy-gálára, és bár végül egy Givenchy estélyit választottam akkor, minden fronton szeretném támogatni Donatellát, aki fantasztikus asszony"- ecsetelte Minaj a Vogue magazinnak. De egy magyar tervező, Szegedi Kata kreációi is felkeltették már Minaj érdeklődését.

Az énekesnő stílusa tehát sokat változott az elmúlt években, de néhány dologtól nem tud megszabadulni. Az énekesnő imád villantani, mindegy, hogy popsit, cicit vagy a combokat kell kipakolni, ő ebben igazi nagyágyú. Az már más kérdés, hogy mennyire csinálja stílusosan. Kedvence továbbra is a lakkszerkó, a latexnadrág és az indokolatlanul sok szőrme viselése. A kérdés már csak az, hogy te szívesen felvennéd-e Minaj ezen szettjeit? Melyik villantós összeállítással vagy kibékülve, és melyiket ásnád el a kertben?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.