Heti trendjelentés: mi történt Katie Holmes arcával?

2018.01.06. 19:40

Az új év első hetében nem várta túl sok vörös szőnyeges esemény a hírességeket. Vasárnap éjjel viszont már Golden Globe-díjátadó lesz, így hamarosan beindulnak az események. De ne szaladjuk még ennyire előre, nézzük meg az év első hetének legemlékezetesebb pillanatait.

Color blocking

Egyre ritkábban látni ezt a 2010 körül kialakult trendet, aminek a lényege az – egymáshoz elsőre talán nem is passzoló – színek halmozása. Ezen a héten meglepő módon ketten is adóztak a trendnek: Saoirse Ronan estélyi ruháját kevésbé szerettük, de Gal Gadot, vagyis Wonder Woman culottes nadrággal megálmodott üde kombinációja szemet gyönyörködtető volt. 

Saoirse Ronan, Gal GadotForrás: Getty Images

Csak lazán

A sorozatszínésznő, Victoria Justice egy étterem megnyitójára érkezett ebben a fiatalos és laza szerelésben, a magassarkú bakancs pedig még vagányabbá tette az összhatást. Egy ilyen megnyitóra nem is kell ennél elegánsabban felöltözni.

Victoria JusticeForrás: Getty Images

Katie Holmes, mi történt veled?

Ugyanezen az eseményen jelent meg Katie Holmes is, aki szokása szerint kicsit öreges outfitet választott. Meglepő volt azonban a sminkje, ami a legnagyobb vörös szőnyeges eseményeken sem szokott ennyire erős lenni. Talán ezért tűnt a színésznő arca furcsának? Vagy Katie Holmes 39 éves korára maga is kipróbálta a botoxot?

Katie HolmesForrás: Getty Images
Katie HolmesGal Gadotvörös szőnyeg