Photoshopbaki: Reese Witherspoonnak három lába lett: fotó

fotó Reese Witherspoon láb
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egyre gyakrabban forsulnak elő durva Photoshop-bakik nagy magazinok címlapján is, most a Vanity Fair képe került a középpontba: 3 lába lett Reese Witherspoonnak, Oprah Winfrey pedig egy plusz kezet kapott. 

Érthetetlen, hogy a nagy és híres magazinok képszerkesztőinek, hogy nem tűnik fel az, amit az internet népe egyből észrevesz, pedig egyre többször fordul elő durva Photoshop-baki az újságokban. Ezúttal Reese Witherspoon esett áldozatul, 3 lába lett a színésznőnek, de zseniálisan kezelte.

Reese Witherspoonnak 3 lába lett Forrás: Dia Dipasupil / Getty Images North America / AFP

"Nos... Azt hiszem, már mindenki tudja, hogy három lábam van. Remélem továbbra is el tudtok fogadni úgy, ahogy vagyok" - írrta Twitteren a színésznő. Ám nem ő volt az egyetlen, akin kicsit megszaladt a Photoshop. Oprah Winfrey is kapott egy plusz végtagot: neki 3 keze lett.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.