Retusálatlan testek és plus size modellek a Sports Illustratedben

retusálatlan Sports Illustrated plus size modell bikini fürdőruha
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A plus size modellek is teret kaptak a Sports Illustrated legutóbbi kampányában, akik büszkén mutatták meg testüket retusálatlanul is.

Hatalmas lépésre szánta el magát a Sports Illustrated, ezúttal a legújabb fürdőruha-kollekció bemutatásához hús-vér nőket kért fel modellnek. Ezúttal nem számított sem a méret, sem a bőrszín. A felkért modellek először el sem akarták hinni, hogy valóban szerepelhetnek a magazin lapjain és rettentő boldogok voltak, hogy végre erre is sor kerülhetett. Retusálatlanul vállalták idomaikat, bőrhibáikat – írja az Independent.

A magazin készített egy különleges fotósorozatot is a modellekről, testükre olyan szavakat írtak festékkel, amelyeket ők maguk választhattak meg. Van, aki a „túlélő" szót pingáltatta magára, míg más a magabiztosság vagy az igazság szavakat választotta.

IN HER OWN WORDS: #SISwim models celebrate more than just their bodies in candid, new project. ( : @taylorbphoto)

Sports Illustrated Swimsuit (@si_swimsuit) által megosztott bejegyzés,

Az idei modellek között egyébként ott van többek között Palvin Barbi és Ashley Graham is.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.