Hercegi esküvő: a koszorúslányok ruháját is a Givenchy divatház tervezte

koszorúslány Givenchy Meghan Markle Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy Meghan Markle menyasszonyi ruháját, úgy a koszorúslányok ruhácskáját is a Givenchy divatház tervezte. Az apródok viseletét pedig a Blues and Royals fegyveres erők uniformisa ihelette, amiben Harry herceg kimondta a boldogító igent. 

Harry herceg és Meghan Markle esküvőjén hat koszorúslány, és négy apród segédkezett. Közöttük volt természetesen Vilmos és Katalin két idősebb gyermeke: György herceg és Sarolta hercegnő. A koszorúslányok fehér, rövid ujjú Givenchy ruhát viseltek, míg a fiúk, azaz az apródok Harry herceg ezredjének uniformisát, illetve annak kisebb, kissé átalakított változatát.

Hercegi esküvő: az időtlen elegancia ihlette Meghan Markle menyasszonyi ruhájáthttp://www.life.hu/trend/20180519-hercegi-eskuvo-az-elso-kepen-meghan-marklerol-menyasszonyi-ruhaban.htmlA királyi család rajongói hónapok óta találgatják, milyen ruhában mondja ki Meghan Markle a boldogító igent. Most végre megérkeztek az első képek Harry herceg menyasszonyáról, és a tervező kilétére is fény derült. Trend--Isten is hercegnének teremtette Meghan Markle-t: stílusevolúcióhttp://www.life.hu/trend/20180517-meghan-markle-stilusevolucioja.htmlMájus 19-én esküszik örök hűséget Harry herceg és Meghan Markle. A délben kezdődő ceremónia az egész világot lázban tartja, és ahogy annak idején Katalin és Vilmos nagy napját, úgy Harry és Meghan esküvőjét is élőben követhetjük majd. Mi is lázasan készülünk az eseményre, ezúttal Meghan stílusevolúciójának jártunk utána! Trend--A királyi esküvők hajtrendjeihttp://www.life.hu/trend/20180514-a-kiralyi-eskuvok-hajtrendjei.htmlKözeledik az év legjobban várt esküvője: Meghan Markle és Harry herceg frigye. Már mennek a találgatások azzal kapcsolatban, hogy milyen ruhát fog viselni a menyasszony, és a nagy nap menetrendje is sokakat lázban tart. Azt is tudjuk már, hogy a királynői menyasszonyok egyik legfontosabb kiegészítője a tiara, ezúttal pedig egy kis hajtrenddel hangolódunk a szombatra. TrendOrigoMinden, amit Meghan Markle menyasszonyi ruhájáról tudni lehethttp://www.life.hu/trend/20180518-minden-amit-eddig-meghan-markle-menyasszoyi-ruhajarol-tudunk.htmlMinden nőt, akit kicsit is érdekel a szombati frigy, valószínűleg Meghan Markle menyasszonyi ruhája tart leginkább izgalomban. Hamarosan kiderül, hogy ki és milyen ruhát álmodott meg a leendő hercegnének, addig is összeszedtük, mit lehet eddig tudni a jelenleg hét lakat alatt őrzött darabról. TrendOrigoNadrágban a vörös szőnyegen: az elmúlt évek legemlékezetesebb outfitjeihttp://www.life.hu/trend/20180503-nadragban-a-voros-szonyegen-az-elmult-evek-legemlekezetesebb-outfitjei.htmlHabár a legnagyobb vörös szőnyeges eseményeken a black tie a dress code, még ekkor is előfordul, hogy a színésznők nadrágban jelennek meg. Mutatjuk az elmúlt évek legemlékezetesebb nadrágos outfitjeit, a legjobbaktól a legrosszabbakig. TrendOrigo6 csodás hajszín, amit érdemes kipróbálnod 2018-banhttp://www.life.hu/trend/20180510-6-csodas-hajszin-amit-erdemes-kiprobalnod-2018ban.htmlKözeleg a nyári szezon, amikor szívesen megújulunk és próbálunk ki új, sok esetben extrémebb dolgokat. Itt az ideje, hogy a hajszíneddel is kísérletezz egy kicsit. Megmutatjuk az idei év legizgalmasabb árnyalatait. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.