arckezelés Singh Viki smink nélkül arc ajakfeltöltés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Singh Viki közvetlenül azután mutatta meg magát smink nélkül, hogy arc- és ajakfeltöltésen esett át.

Singh Viki az utóbbi időben több mint 10 kilót adott le, és mint írja közösségi oldalán, az arca kissé megsínylette a fogyást. Hogy még szebb legyen, bevállalt egy arckezelést, amely során feltöltette ajkait és arcát. A végeredményre nagyon büszke, egyből meg is mutatta magát a követőinek a közösségi oldalán.

Azt hiszem, ez a kisimult pofi magáért beszél! Semmi plasztik, semmi túlzás... ez az én pofim (smink nélkül) , csak sokkal kisimultabb, üdébb, frissebb, hidratáltabb, mint előtte! Rettentően féltem a tűs beavatkozásoktól, de ha ezt tudtam volna, megkíméltem volna magam jó sok stressztől! Közvetlenül beavatkozás után, a kocsiban ülve... sehol egy bevérzés, egy duzzanat, csak sima egyenletes bőr!!! Teljesen el vagyok ájulva!"

Persze voltak olyanok, akik azonnal nekiestek az énekesnőnek, mondván, a hyaluronnal feltöltve könnyű smink nélküli arcot villantani, és egyébként is műszempillája van, szemöldöke is formázott és van rajta ajakápoló is.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.