Kiakadtak a rajongók Náray Tamás kijelentésén

2018.07.18. 19:55

Nagy port kavart Náray Tamás közösségi oldalán tett kijelentése, miszerint aki szegény, az ne is öltözzön divatosan.

Meghökkentő bejegyzést tett közzé Náray Tamás a Facebook-oldalán. A divattervező tulajdonképpen kijelentette, hogy aki szegény, az ne öltözzön divatosan.

Eleve a divat, meg az olcsóság... olyan, mint a vegetáriánus májkonzerv. Vagy még jobb jutott eszembe, olyan, mint a házias jellegű. Amikor az olyan, mintha házi volna, de nem az, és már annak is csak a jellege van meg... na ilyen az olcsó divat. Tudom... hogy az olcsó is lehet szép, meg divatos is. Hát hogyne. Persze. Meg a turi is, ha valaki „szegény", úgymond. De aki „szegény" az, miért akar divatozni?" – idézi Náray Tamás szavait a Ripost.

Rajongóinak sem tetszett Náray Tamás kijelentéseFotó: Szabó Gábor - Origo

A bejegyzést azóta eltávolította a divattervező, de a lap szerint rengeteg negatív kommentet kapott követőitől.

Kedves Tamás! Én imádom Önt. De ez a téma ne legyen már ennyire fekete és fehér. Ha én személy szerint megtehetném (de nem), akkor sem adnék egy-egy darabért urambocsá százezreket. Ez értelmetlen, irreális és felesleges. Embernek nem ettől érzem magam. Azt gondolom, nem szoktam botrányosan felöltözni, pedig nem több havi fizetésből oldom meg. Fentiek alapján nevezhetjük Andreát szegénynek, de kérdezem: akkor most ássa el magát?" – írta egy kommentelő.

Náray Tamásszegénységdivatkijelentéskiakadás