Arcszőrzete miatt rejtegette magát férje elől a New York-i anya: mára elfogadta magát

Forrás: Instagram/Mara Altman -
szőr arc szégyen
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A kétgyerekes anyuka könyvet írt arról az útról, amin keresztülment, mire sikerült elfogadnia önmagát. Arcszőrzete miatt szégyenkezett.

A New York-i Mara Altman könyvet írt arról az útról, amin az önmaga elfogadásáig végigment. A kétgyermekes anyuka apró arcszőrzete miatt érezte magát kínosan annyira, hogy nem engedte férjének, hogy napfényben lássa őt. Folyton rejtegette előle állát, a lézeres szőrtelenítő kezelések számláit pedig összetépte.

Arcszőrzete miatt rejtegette magát férje elől az anya Forrás: Instagram/Mara Altman

„Annyira szorongtam, és féltem attól, hogy kiderül" – mondta a The Sunnak Mara, aki attól tartott, eljöhet az az idő, amikor nem tudja majd kiszedegetni szőrszálait. Azt vizionálta, ha egyszer kómába kerülne, mindenkinek feltűnne a titka. Azt hitte, édesanyja ahelyett, hogy sajnálná azt mondogatná: „Istenem, kecskeszakálla van". Mara mára elfogadta magát, amivel rengeteg nőt inspirált, de ennek ellenére nem képes megnöveszteni szőrzetét, kipróbálta, de nem érezte magát komfortosan.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.