Ruha vagy fehérnemű? Így viselik a legújabb trendet Hollywoodban

fehérnemű street style Hollywood szatén
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szexi szatén fehérnemű topok néhány éve jöttek vissza a divatba, és kilépve a tulajdonképpeni fehérnemű kategóriából, szépen beilleszkedtek az utcai divatba. Korábban rétegezve, mondjuk egy garbóra rávéve hordták, majd önmagában is. Ezúttal ennek hosszabb verziója, a szexi hálóingre hajazó szaténruha tért vissza.

Egyáltalán nem újdonság egyébként, hogy az otthoni viselet jellemző darabjai utcára kerülnek. Így volt ez a fürdőköntössel és a pizsamával is, ezúttal pedig a szexi, szatén hálóingen van a sor. Ez egyébként nem újdonság, a 90-es években is szívesen viseltek hasonló darabokat a sztárok, mint Kate Moss, Gwyneth Paltrow, Courtney Love és Winona Ryder. Hogy idén kik csatlakoztak a trendhez, azt máris mutatjuk!

  • Rita Ora nem is olyan régen, pár hete villantotta ezt a különleges darabot New Yorkban. A mini ruhát egy sportcipővel párosította.
Rita Ora Forrás: Northfoto/TheImageDirect.com
  • Kylie Minogue júniusban viselte ezt a csodás darabot. Fantasztikusan állt neki a csíkos és természetesen csipkés kombiné ruha, amit meglepő módon ő is sportos lábbelivel, egy papuccsal kombinált.
Kylie Minogue Forrás: Northfoto/The Mega Agency
  • Katy Perryt egy meglehetősen rikító darabban kapták el a lesifotósok júliusban. A pink szatén és a fekete csipke meglehetősen erős párosítás volt. Az énekesnő sem elegáns lábbelit viselt hozzá: egy Adidas sportcipőre esett a választása.
Katy Perry Forrás: Northfoto/The Mega Agency/Mark R. Milan
  • Az egyik kedvencünk Chrissy Teigen piros ruhája volt, amit néhány hónapja viselt, még várandósan. Nagyon jól ment a szexi darabhoz a piros zakó, és a magassarkú szandál. Csodásan festett.
Chrissy Teigen Forrás: Northfoto/TheImageDirect.com
  • Kevésbé szerettük Jessica Simpson áprilisban viselt ruháját. Valljuk be, hogy ez a párosítás a magassarkú csizmával és a dekoltázsemelő melltartóval közönséges hatást eredményezett.
Jessica Simpson Forrás: Northfoto/ZUMA Press, Inc./John Sheene
  • Szintén nem estünk szerelembe Emily Ratajkowski outfitjével. Az egyszerű fazonú, csipkétől is mentes szatén ruhához nem illett ez a csizma. Annyira más stílus, és ezúttal nem működtek jól együtt.
Emily Ratajkowski Forrás: Northfoto/The Mega Agency/Zapata
  • Karen Elson brit modell és énekesnő egy vörös szőnyeges eseményre választott kombiné ruhát, szintén egy egyszerűbb, díszektől mentes darabot. Ez ilyen formában nem is igazán illett erre az eseményre, túlságosan egyszerű volt, és nem a kevesebb több pozitív értelmében. Egyszerűen kevés volt.
Karen Elson Forrás: Northfoto/ZUMA Press, Inc./Sonia Moskowitz
  • Mindez nem mondható el Abbey Clancy Brit Awardson viselt ruhájáról. Vörös szőnyegre ez a stílus sokkal jobban passzol.
Abbey Clancy Forrás: Northfoto/EMPICS Entertainment/Doug Peters

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.