Heti trendjelentés: Iskra Lawrence plus size modell a hét legszebbje

Iska Lawrence trendjelentés vörös szőnyeg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A divatvilág legizgalmasabb eseménye ezen a héten kétségkívül a Victoria's Secret divatbemutató volt, és az azt követő after party. Most azonban azokat a vörös szőnyeges pillanatokat mutatjuk meg, amelyek ezenkívül tartogattak izgalmas pillanatokat. 
  • Justin Bieber menyasszonyát, Hailey Baldwint extrém szabású, csillogó kosztümben láthattuk a vörös szőnyegen. Az óriási fülbevaló talán egy kicsit már sok volt hozzá.
Hailey Baldwin Forrás: Getty Images/Gregg Deguire
  • Sarah Jessica Parker igencsak stílusosan, fekete csipkefülekkel, piros szoknyában érkezett a Mickey egér-múzeum megnyitójára. Imádtuk ezt az outfitet!
Sarah Jessica Parker Forrás: Getty Images/Craig Barritt
  • Legtöbbször kifejezetten szeretjük Cara Delevingne nadrágos megoldásait, de ezúttal mellélőtt a modellből színésznővé avanzsált sztár.
Cara Delevingne Forrás: Getty Images/WireImage/Taylor Hill
  • Madonna lánya, Lourdes Leon a Vogue divatgálájára érkezett ebben a kissé rendetlen hatású, fehér ruhában. A fülbevalókra érdemes közelebbről is vetni egy pillantást.
Lourdes Leon Forrás: Getty Images
  • A hét sztárja minden kétséget kizáróan a plus size modell, Iskra Lawrence volt, aki elegáns és dögös választásával csak úgy ragyogott a vörös szőnyegen.
Iskra Lawrence Forrás: Getty Images

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.