Heti trendjelentés: Iskra Lawrence plus size modell a hét legszebbje

2018.11.11. 08:00

A divatvilág legizgalmasabb eseménye ezen a héten kétségkívül a Victoria's Secret divatbemutató volt, és az azt követő after party. Most azonban azokat a vörös szőnyeges pillanatokat mutatjuk meg, amelyek ezenkívül tartogattak izgalmas pillanatokat. 

  • Justin Bieber menyasszonyát, Hailey Baldwint extrém szabású, csillogó kosztümben láthattuk a vörös szőnyegen. Az óriási fülbevaló talán egy kicsit már sok volt hozzá.
Hailey BaldwinForrás: Getty Images/Gregg Deguire
  • Sarah Jessica Parker igencsak stílusosan, fekete csipkefülekkel, piros szoknyában érkezett a Mickey egér-múzeum megnyitójára. Imádtuk ezt az outfitet!
Sarah Jessica ParkerForrás: Getty Images/Craig Barritt
  • Legtöbbször kifejezetten szeretjük Cara Delevingne nadrágos megoldásait, de ezúttal mellélőtt a modellből színésznővé avanzsált sztár.
Cara DelevingneForrás: Getty Images/WireImage/Taylor Hill
  • Madonna lánya, Lourdes Leon a Vogue divatgálájára érkezett ebben a kissé rendetlen hatású, fehér ruhában. A fülbevalókra érdemes közelebbről is vetni egy pillantást.  
Lourdes LeonForrás: Getty Images
  • A hét sztárja minden kétséget kizáróan a plus size modell, Iskra Lawrence volt, aki elegáns és dögös választásával csak úgy ragyogott a vörös szőnyegen.  
Iskra LawrenceForrás: Getty Images
Iska Lawrencevörös szőnyegtrendjelentés