Radics Gigi feltupírozott haja és sárga szerelése sokakat a Star Trekre emlékeztetett

Forrás: RTL Klub -
Csubakka X-Faktor haj ruha Kill Bill Star Trek Radics Gigi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kill Bill, Star Trek, Csubakka – sok minden eszébe jutott az embereknek Radics Gigi szombati megjelenéséről.

A szombatonként jelentkező X-Faktor nemcsak a fellépők, de a mentorok miatt is izgalmas. A múlt heti Gáspár–Puskás harc után most Radics Gigi szolgáltatott beszédtémát, méghozzá az öltözékével, vagyis az egész megjelenésével: sárga-fekete ruhája, valamint feltupírozott haja megihlette az embereket, egyesek szerint Star Trek-jelmezt vett fel, mások szerint kicsit Kill Bill-es, megint másoknak pedig Csubakka jutott eszükbe Gigire pillantva.

Radics Gigi feltupírozott haja és sárga szerelése elvitte a show-t Forrás: RTL Klub
  • „Kíváncsian varjuk, jövő héten milyen mesefigurának öltözöl, Gigi”
  • „Na, jó, ez nekem sok! Istenem, mint akinek belecsapott a kettőhúsz a hajába!”
  • „Csubakka. Nem bántás, amúgy tök jól nézel ki!” – írták a kommentelők.
Baukó Éva újra szerelmeshttp://www.life.hu/sztarok/20181126-bauko-eva-ujra-szerelmes.htmlBaukó Éva újra szerelmes: új párjával közös fotót is posztolt. TV + SztárokOrigoHajmásy Péter elárulta, biztatnia kell feleségét, Weisz Fannit, hogy magabiztosabb legyenhttp://www.life.hu/sztarok/20181126-hajmasy-peter-elarulta-biztatnia-kell-feleseget-weisz-fannit-hogy-magabiztosabb-legyen.htmlHajmásy Péter elárulta, feleségének, Weisz Fanninak nagyon kevés az önbizalma. Épp ezért muszáj őt folyton bátorítani, támogatni. TV + SztárokOrigoValóVilág 9: kitört a vízicsata a villábanhttp://www.life.hu/sztarok/20181126-valovilag-9-kitort-a-vizicsata-a-villaban.htmlA villában igazi csata zajlott: ételekkel és vízzel harcoltak egymás ellen a lakók. Nagyon eldurvult a harc. TV + SztárokOrigoÍgy viseli a hirtelen jött népszerűséget az X-Faktor csapata, a Stolen Beathttp://www.life.hu/sztarok/20181126-igy-viseli-a-hirtelen-jott-nepszeruseget-az-x-faktor-csapata-stolen-beat.htmlHa a közösségi média eléréseket nézzük, az idei X-Faktor legnépszerűbb csapata kétségkívül a Stolen Beat. A 15 éves zenészekből álló duó énekese, Bence interjút adott a Life.hu-nak arról, hogyan élik meg ezt a hihetetlen népszerűséget és a tinik rajongását. TV + SztárokOrigoÁllítólag ikreket vár Meghan Marklehttp://www.life.hu/sztarok/20181126-allitjak-ikreket-varhat-meghan-markle.htmlFeltételezések szerint ikreket várhat Meghan Markle és Harry herceg. TV + Sztárok--Sztárban Sztár: Stohl András megbántotta Kasza Tibit élő adásbanhttp://www.life.hu/sztarok/20181126-sztarban-sztar-stohl-andras-megbantotta-kasza-tibit-elo-adasban.htmlA Sztárban Sztár színpadán Pintér Tibor Kasza Tibit utánozta, aki szintén ott ült a stúdióban, hogy végignézze a produkciót. Ezzel még nem is volt semmi baja, de Stohl Andrásnak véleménye kifejtésekor sikerült megbántania az énekest. A színész hiányolta a produkcióból Kasza alulharapását, aki viszont nem szívesen beszél erről. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.