Kiss Ramóna afrofrizurát és hatalmas melleket villantott az X-Faktorban: fotó

X-Faktor afro Kiss Ramóna külső
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kiss Ramóna megújult külsővel mutatkozott az X-Faktor szombati adásában.

Afrofrizura, hatalmas pocak és gigamellek

– vadítóan festett az X-faktor háziasszonya, a várandós Kiss Ramóna.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

#xfaktor2018

Kiss Ramóna (@ramona_kiss) által megosztott bejegyzés,

X-Faktor: elsírta magát a színpadon a várandós Kiss Ramóna

Az X-Faktor végén már csak négy versenyző állt a színpadon, de csak egyikük juthatott tovább. Rami könnyes szemmel hirdette ki a továbbjutó, Arany Timi nevét.
Palvin Barbi apró bugyiban mutatta meg tökéletesre munkált testét: fotóhttp://www.life.hu/trend/20181202-palvin-barbi-apro-bugyiban-mutatta-meg-tokeletesre-munkalt-testet-foto.htmlPalvin Barbi másodszor kapott meghívást a világ egyik legnagyobb divateseményére, a Victoria's Secret show-ra. Nem csoda, ha a szupermodell lázasan készült a nagy napra, amire ma kerül sor. Trend--Heti trendjelentés: Nicole Kidman borzalmasan nézett kihttp://www.life.hu/trend/20181130-heti-trendjelentes-szerepel-benne-amber-heard-nicole-kidman-vintoria-beckham.htmlA héten a megszokottnál kevesebb vörös szőnyeges esemény várt minket. A legizgalmasabb közülük az Aquaman londoni premierje volt, ahol Amber Heard nagy meglepetést okozott. Trend--Lady Gaga ruhája túlságosan átlátszó volt: melltapasza is kilátszott a ruha alólhttp://www.life.hu/trend/20181202-lady-gaga-ruhaja-tulsagosan-atlatszo-volt-melltapasza-is-kilatszott-a-ruha-alol.htmlLady Gaga Bradley Cooper oldalán érkezett a 32. American Cinematheque Award Presentation eseményére, ám ezúttal nem sikerült túl jól a ruhaválasztása. Trend--Jessica Soares minden reggel egy gót babává sminkeli magáthttp://www.life.hu/trend/20181129-jessica-soares-minden-reggel-egy-got-babava-sminkeli-magat.htmlKék és rózsaszín parókát, pink orrkarikát és extrém sminket visel minden egyes nap a Rhode Islanden élő Jessica Soares. Órákat tölt a tükör előtt azért, hogy egy gót stílusú babára hasonlítson. Trend--Dobó Kata megmutatta, hogy festett rövid hajjalhttp://www.life.hu/trend/20181129-dobo-kata-megmutatta-hogy-festett-rovid-hajjal.htmlSokan irigylik Dobó Kata színésznőt a gyönyörű, vörös hajáért. Ám nem mindig volt hosszú haja, 10 évvel ezelőtt épp rövid frizurát hordott. Trend--Adventi szépségkalendáriumok: szuper meglepetések minden naprahttp://www.life.hu/trend/20181126-adventi-szepsegkalendariumok-a-kedvenc-markainktol.htmlKözeleg az advent időszaka, ideje beszerezni hozzá a kalendáriumokat is, hogy igazán élvezetes és meglepetésekkel teli legyen a karácsonyi várakozás időszaka. Most megmutatjuk, hogy nekünk melyek a kedvenceink! TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.