Tolvai Reni piros csipkében mutatta meg formás melleit: fotó

mell csipke Tolvai Reni
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hamarosan kezdődik a Sztárban Sztár következő adása, ám Tolvai Reni már színpadra lépés előtt felforrósította a hangulatot.

Két próba között jutott egy kis idő a szelfizésre is: a csodás hangú énekesnő piros csipkében mutatta meg bájait.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Mi mar nagyon probalunk vasarnapra , nezni fogtok? @sztarbansztartv2 ❤️

RENI TOLVAI (@tolvaireni) által megosztott bejegyzés,

Szakításról nyilatkozott Tolvai Reni: nem tudta, hogyan reagáljon

Tolvai Reninek is vannak szomorú számai, amelyek a szakításról szólnak, habár rá nem jellemző a sírás. Rajongói viszont előszeretettel könnyítnek lelkükön az énekesnő számaira, és ezt el is mesélik neki, bár ő nem tudja, hogyan reagáljon.

Ők az X-Faktor legutóbbi kiesői: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20181202-ok-az-xfaktor-legutobbi-kiesoi-video.htmlTaka és Kovács Pali estek ki a legutóbbi X-Faktor műsorából. TV + Sztárok--Radics Gigi megszólalt: így érzi magát azért, mert nem adott bizalmat egyetlen mentoráltjának – videóhttp://www.life.hu/sztarok/20181202-radics-gigi-megszolalt-igy-erzi-magat-azert-mert-nem-adott-bizalmat-egyetlen-mentoraltjanak-video.htmlRadics Gigi nem adott széket Takának, a saját mentoráltjának, így tegnap ő volt az egyik kieső az X-Faktorban. TV + SztárokOrigoTóth Vera kétségbeesetten keresi eltűnt kutyusát: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20181202-toth-vera-ketsegbeesetten-keresi-eltunt-kutyusat-foto.htmlHajnalban elszökött Tóth Vera kutyája, aki azóta sem került meg. Az énekesnő közösségi oldalán kéri mindenki segítségét.TV + SztárokOrigoVV Era elárulta: VV Hunor nem tudta őt felizgatni – videóhttp://www.life.hu/sztarok/20181202-vv-era-elarulta-vv-hunor-nem-tudta-ot-felizgatni-video.htmlVv Era és Hunor kapcsolata véget ért. A szőke lány szerint a férfi csak azért van játékban, mert vele szövetkezik. Most próbára akarja tenni őt, nélküle mire fog menni. TV + Sztárok--Harry esküvője előtt összeveszett a két hercegné: Katalin és Meghanhttp://www.life.hu/sztarok/20181202-harry-eskuvoje-elott-osszeveszett-a-ket-hercegne-katalin-es-meghan.htmlBennfentes információk szerint az esküvő előtt összeszólalkozott Katalin és Meghan. TV + SztárokOrigoSoma alaposan beszólt Nádai Anikónak a Konyhafőnök VIP című műsorbanhttp://www.life.hu/sztarok/20181202-soma-alaposan-beszolt-nadai-anikonak-a-konyhafonok-cimu-musorban-rtlklub.htmlA Konyhafőnök VIP című műsorban Soma és Nádai Anikó egy csapatba kerültek: a megosztó médiaszemélyiség nem rejtette véka alá véleményét aktuális partneréről. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.