Hollywood Beauty Awards 2019: Kim Kardashian keblei uralták a vörös szőnyeget

kim kardashian vörös szőnyeg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az 5. alkalommal megrendezett Hollywood Beauty Awards-gálán Kim Kardashian igencsak nagy feltűnést keltett. Kihívó ruhája az elmúlt időszak egyik legextrémebb darabja. 
  • Az énekesnő, Ciara vagány műbőr cuccban jelent meg, mély dekoltázsa mellett a hatalmas válltömése tűnt fel, de mindez nagyon jól passzolt a ruha stílusához.
Ciara Forrás: AFP/2019 Getty Images/Amy Sussman
  • Hasonlóan extrém válltöméssel készült Ashley Simpson ráncolt ruhája is, ami mozgásban egyébként sokkal jobban mutatott, mint a képen, viszont egy klasszikus stiletto sokkal jobban passzolt volna hozzá.
Ashley Simpson Forrás: FilmMagic,/2019 FilmMagic/Michael Tran
  • Nina Dobrev választását kevésbé szerettük. Olyan üde jelenség szokott lenni, ami ebben a ruhában, habár nagyon elegáns volt, valahogy mégsem érvényesült.
Nina Dobrev Forrás: NORTHFOTO/Faye Sadou/Faye Sadou
  • A sok fekete ruha között már-már furcsa volt Carmen Electra nyárias öltözéke. Egyébként jól állt neki a magas derekú nadrágkosztüm, kérdés, hogy az eseményhez illett-e az outfit.
Carmen Electra Forrás: AFP/2019 Getty Images/Amy Sussman
  • Az este legextrémebb vendége Kim Kardashian volt, aki egy vintage, 1998-as Thierry Mugler-kreációt viselt. A ruha sokat mutatott, ráadásul élesen kettészelte a méretes domborulatokat.
Kim Kardashian Forrás: NORTHFOTO/Faye Sadou/Faye Sadou
Kim Kardashian Forrás: NORTHFOTO/Faye Sadou/Faye Sadou
Heti trendjelentés: Miley Cyrus soha nem volt még ennyire gyönyörűhttp://www.life.hu/trend/20190215-heti-trendjelentes-szerepel-benne-miley-cyrus-priyanka-chopra-diane-kruger.htmlAmi a vörös szőnyeges eseményeket illeti, erősen indult a hét, hiszen a Grammy- és a BAFTA-díjakat is most adták át. Szerencsére a hét második felében is voltak meglepetések, ráadásul igencsak pozitívak. Mutatjuk a legemlékezetesebb ruhaválasztásokat! Trend--Fakó és száraz a hajad? Készíts rá pakolásthttp://www.life.hu/trend/20190215-fako-es-szaraz-a-hajad-keszits-ra-pakolast.htmlHa fakó, élettelen, esetleg töredezésre hajlamos a hajad, nem feltétlenül kell egyből a legdrágább hajpakolások között nézelődnöd. A legjobb orvosság gyakran közelebb van, mint hinnéd. Hajpakolást például néhány konyhai alapanyagból is készíthetsz. TrendOrigo5 + 1 izgalmas szépségtrend a New York-i divathétrőlhttp://www.life.hu/trend/20190212-new-yorki-divathet-izgalmas-szepsegtrendjei.htmlMég javában tart a New York-i divathét, máris rengeteg izgalmas újdonságot hozott, ráadásul nemcsak a divatban, de a szépségtrendekben is. Utóbbiakat mutatjuk meg most nektek. TrendOrigoGrammy 2019: ruhamustra a vörös szőnyegrőlhttp://www.life.hu/trend/20190211-grammy-2019-ruhamustra-a-voros-szonyegrol.htmlA Grammy-gálák minden évben tartogatnak izgalmas vörös szőnyeges pillanatokat. A 61. díjátadó is bővelkedett jelmezszerű ruhákban, meglepő outfitekben. Mutatjuk őket! Trend--BAFTA 2019: Katalin hercegné maga mögé utasította a filmsztárokathttp://www.life.hu/trend/20190211-bafta-2019-katalin-hercegne-maga-moge-utasitotta-a-filmsztarokat.htmlTavaly még a fekete szín uralta a BAFTA vörös szőnyegét, idén változatosabb képet kaptunk, habár kevesebb volt az igazán stílusos és szép ruha. Mutatjuk a legemlékezetesebbeket! Trend--Story Gála 2019: az 5 legszebb estélyi ruhahttp://www.life.hu/trend/20190210-story-gala-2019-a-top-5-legszebb-estelyi-ruha.htmlNemcsak dekoltázsokról és kevésbé jó ruhaválasztásokról tudunk beszámolni a 20. alkalommal megrendezett Story Gála kapcsán, hanem bizony csodálatos estélyi ruhákról is. Mutatjuk, hogy idén kik voltak a legszebbek, és azt is eláruljuk, melyik magyar tervező volt nálunk a befutó! Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.