Mellvillantós fürdőruha a legújabb őrület – fotó

Forrás: Instagram/ohpolly -
mell fotó bikini fürdőruha
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A legújabb fürdőruhák alig takarnak valamit a női idomokból: ennél apróbb bikiniket már nem lehet felvenni. 

Egyre apróbbak a fürdőruhák, de eddig azért legalább az intim részeket takarták a bikinik. A legújabb trend lényege azonban, hogy minél több látszódjon a női idomokból, főleg a mellekből. Az Oh Polly márka eddig sem pazarolt sok anyagot a fürdőruháira, de ha ennél apróbb bikiniket csinálnak, az már tulajdonképpen meztelenség lesz.

Mellvillantós fürdőruha a legújabb őrület Forrás: Instagram/ohpolly

Fürdőruháik lényege, hogy minden oldalról kibuggyanjon belőle a mell, de a legfontosabb, hogy a keblek alja, vagyis az underboob látszódjon. A márka egyébként nemrég nagy felháborodást keltett, de nem az aprócska fürdőruháik miatt, hanem azért, mert külön Instagram-oldalt csináltak a plus size és külön a vékony nőknek.

Indul az esküvői szezon! Ruha- és nászajándék-etikett http://www.life.hu/trend/20190520-indul-az-eskuvoi-szezon-ruha-es-naszajandek-etikett.htmlAz esküvői szezon nem csak a házasulandó pároknak jelenthet komolyabb kiadást. Akkor is érdemes kicsit számolgatni, és előre felkészülni anyagilag, ha vendégként vagy hivatalos a nagy napra. Főleg, ha abban a korban vagy, hogy akár két-három baráti lagzi is jut egy nyárra. TrendOrigoCsodaszépen kisminkeli magát a lány, akinek egy nagy anyajegy van az arcánhttp://www.life.hu/trend/20190520-csodaszepen-kisminkeli-magat-a-lany-akinek-egy-nagy-anyajegy-van-az-arcan.htmlAnyajegye miatt csúfolták az iskolában Tashát, most pedig mindenki úgy szeretne kinézni, mint ő. TrendOrigoCinthya Dictatort újra hosszú hajjal lehet látnihttp://www.life.hu/trend/20190520-cinthya-dictatort-ujra-hosszu-hajjal-lehet-latni.htmlEgészen rövidre vágatta a haját tavaly Cinthya Dictator. Most megunta, így újra hosszú hajjal láthatják a rajongói. Trend--Caesar Lima a különleges szépséget keresi: fotók anyajegyes és pigmentfoltos modellekrőlhttp://www.life.hu/trend/20190520-caesar-lima-a-kulonleges-szepseget-keresi-fotok-anyajegyes-es-pigmentfoltos-modellekrol.htmlNemcsak a tökéletes bőr és a teljesen szimmetrikus arc lehet szép. Caesar Lima fotóin olyan modellek szerepelnek, akiknek a bőre nem tökéletes, mégis különleges. TrendOrigoHeti trendjelentés: a cannes-i vörös szőnyegen villantotta meg izmos fenekét Alessandra Ambrosiohttp://www.life.hu/trend/20190517-heti-trendjelentes-szerepel-benne-alessandra-ambrosio-amber-heard-amal-clooney.htmlA cannes-i filmfesztivált nemcsak a filmes szakma figyeli nagy érdeklődéssel, hanem a divat rajongói is. A vörös szőnyeges eseményekre a mozi csillagai mellett más hírességek, modellek is hivatalosak. A nyitónap után is több izgalmas ruhát láthattunk a premiereken, mutatjuk a legemlékezetesebb darabokat! Trend--Stílusmustra a cannes-i filmfesztivál nyitónapjárólhttp://www.life.hu/trend/20190515-stilusmustra-a-cannesi-filmfesztival-nyitonapjarol.htmlIdén 72. alkalommal kerül megrendezésre a cannes-i filmfesztivál. A tegnapi nyitónapon a The Dead Don't Die című Jim Jarmusch zombi horror vetítésével indult a program, ami igazi sztárparádét hozott a vörös szőnyegen. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.