smink nélkül smink Dobó Ági
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A mindig bájos és csodaszép Dobó Ágit legtöbbször gyönyörűen kisminkelve láthatjuk közösségi oldalán, most azonban megmutatta, hogyan fest smink nélkül, igazi valójában. 

Dobó Ági megmutatta, mekkora a kontraszt aközött, amikor profi sminkes veszi kezelésbe, és amikor egy szimpla reggelen, ahogy ő fogalmaz, „anyaüzemmódban” például úszni viszi nagyobbik fiát. A legnagyobb természetességgel vállalja fel mindkét arcát, hiszen nem minden pillanat a tökéletességről szól, habár hozzá kell tennünk, hogy az egykori szépségkirálynő smink nélkül is csodaszép.

Dobó Ági sminkben és anélkül Forrás: Instagram/ Dobó Ági

Sztárok smink nélkül: gyönyörűek vagy felismerhetetlenek?

Számtalan alkalommal írtunk már a smink áldásos hatásairól, de arról is, hogy milyen előnytelen lehet, ha egy-egy sminktermékkel nem jól bánunk, vagy éppen rengeteget használunk belőle. Egy biztos, mindenkinek azzal együtt szokjuk meg a vonásait, ahogyan rendszeresen látjuk, legyen ez bármennyi smink is, így meglepő lehet, ha éppen máshogyan, akár teljesen natúr külsővel mutatkozik az illető. A meglepetés persze lehet pozitív, de negatív is. Hogy van ez a sztárok esetében?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.