Új márkák és élményvásárlás: megújult a Premier Outlet

Forrás:Premier Outlet -
PR cikk
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az ország legnagyobb outletközpontja teljes megújuláson esett át. Nemcsak, hogy prémium márkákkal bővült a kínálat, de modernizálódott a környezet, és hamarosan az új éttermi passzázs is átadásra kerül. Minden változás a vásárlás élményét szolgálja, egy dolog viszont biztosan a régi marad, mégpedig a 30-70 százalékos kedvezmények.
Forrás: Premier Outlet

Eddig nyolc új márka nyitotta meg kapuit a biatorbágyi outletben, és őket további hat fogja követni. Akár már a hétvégi Black Friday alkalmával vásárolhatunk az óriási, 400 négyzetméteres Tommy Hilfiger üzletben, de a Devergo Shoes, a Hervis, a Bushman, a HEAD és a Skechers kínálatát is megcsodálhatjuk, megszerethetjük, megvásárolhatjuk. Két ruhabolt között szuper kikapcsolódást jelenthet az újonnan nyílt Alexandra könyvesbolt és Pirex papírbolt, vagy éppen a Starbucks kávézó. A hamarosan nyitó üzletek is nagy várakozásra adnak okot, ugyanis olyan márkákról van szó, mint a Hugo Boss, a Calvin Klein, a Lacoste, a Kazar, a Sloggi, illetve a Fifty, ahol a Women’secret és a Springfield termékei között válogathatunk majd.

Forrás: Premier Outlet

Az outlet megújulása nem kizárólag az új brandekről szól, hanem arról, hogy valóban élménnyé váljon a vásárlás. Ezt szolgálja a már említett Starbucks, az éttermi passzázs, illetve az új kinti terek, mint a játszótér és a zöld, parkosított területek, amelyek 2019 tavaszára nyerik el végső formájukat, így az első napsugarakat ebben a természetközeli, családias környezetben élvezhetjük majd. Addig viszont vár még ránk a karácsony, és az azt megelőző bevásárlás. „Nem szeretem a plázákat, kifejezetten frusztrál a nagy tömeg, a tolongás, a zárt tér, többek között ezért is szeretek ide járni – mesélte Kovács Dorottya, a Chloe From The Woods bloggere – Itt ki lehet menni a levegőre, nyugodtan át lehet gondolni a dolgokat, majd visszatérhetünk, vagy egy komplett kört tehetünk anélkül, hogy összenyomnának.”

Forrás: Premier Outlet

A gyönyörű blogger azt is elárulta, hogy az új üzletek közül melyiket várta a legnagyobb izgalommal: „Aminek nagyon örülök, az az Alexandra, mert imádok olvasni, és meg is beszéltük a családdal, hogy mindenkinek könyvet veszünk karácsonyra. Számomra könyvesboltban nézelődni ugyanakkora élmény, mint egy ruhaüzletben. A másik pedig, ami nagyon izgatja a fantáziámat, az a Tommy Hilfiger. A márka ráadásul óriási üzlethelyiségben nyitotta meg a kapuit. Ide biztosan benézek majd.”

Forrás: Premier Outlet

További részletek itt: www.premier.hu.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.